24 September 2014

It's over

_9240047
_9240050
_9240054

Huhhuh, nyt on sitten tän syksyn ylppärirupeama ohitse! Fiilikset on tällä hetkellä epäuskoisen helpottuneet :D Tosin meillä alkaa koeviikko tähän heti perään, joten ihan vielä en pääse rauhassa lepäilemään, mutta kunhan tää koeviikkokin on viety kunnialla loppuun niin sitten voi taas pitkästä aikaa ottaa koulun suhteen vähän rennommin. Jospa sitä sitten sais vaikka sen ajokortinkin vihdoin hankittua. Koeviikosta huolimatta aion hyvällä omallatunnolla viettää tänään loppupäivän sängyssä maaten ja netflixiä katsoen, sillä huomenna mulla on äikän koe, joka tällä kertaa tarkoittaa yhden vanhan aineen kirjoittamista uudelleen paranneltuna. Ei siis tarvitse edes miettiä aihetta, sen kuin ryhtyy vaan kirjoittamaan.
On muuten aika ihana fiilis, kun tietää että enää ei tarvitse kuluttaa illalla tuntutolkulla aikaa matikan parissa. Sain siitä tän alkusyksyn aikana kyllä melkoisen yliannostuksen ja heti kun pääsin kokeesta kotiin, heitin kaikki kirjat syvälle kaapin perälle. Kokeen tuloksista en uskalla sanoa mitään ennen kuin edes alustavat on tiedossa, mutta ihan hyvä tunne mulle siitä kokeesta jäi. 
Englannin kirjoituksetkin meni odotettua paremmin, mutta sitäkään arvosanaa en uskalla lähteä arvailemaan. Sen näkee sitten kun viralliset tulokset tulee :)
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig