4 September 2014

Outfit in B&W feat. messy hair

Tässä vieä viimeiset asukuvat kesälomalta. Kuvien ottamisesta on siis jo aikaa, enkä enää edes muista missä oon nää vaatteet päällä pyörinyt. Halusin kuitenkin tulla jakamaan nää kuvat, sillä tykkään tästä asusta tosi paljon!  

_7319516
_7319531
_7319539
_7319543
_7319559

Vilan maksihame osoittautui kesän mittaan todella hyväksi ostokseksi, se oli nimittäin usein käytössä ja tosi helppo vain vetää nopeasti päälle jos piti äkkiseltään lähteä jonnekin. Tää hame tulee varmasti olemaan kovassa käytössä ensi kesänäkin. Toppi puolestaan on löytö Seppälästä, ja täytyy sanoa että Seppälä on viime aikoina nostanut tasoaan selvästi! Olin ihan yllättynyt kuinka paljon kivoja vaatteita siellä nykyään on. Joskus ala-asteella tuli melkein kaikki vaatteet hommattua sieltä, joten muutaman vuoden ajan kiersin kyseisen kaupan kaukaa, mutta täytyykin ehkä nyt taas käydä useamminkin katselemassa Seppälän tarjontaa.

Tänään mulla onkin vähän rennompi koulupäivä kuin yleensä torstaisin, mulla on nimittäin vain bilsaa, jonka jälkeen on abi-info ja sen jälkeen lähdetään äikän ryhmän kanssa teatteriin, jossa meneekin sitten mukavasti loppupäivä. Tälläinen vähän rennompi päivä sopii mulle paremmin kuin hyvin, eilen illalla alkoi nimittäin kurkkukipu ja tuntuu siltä että se lähipiirissä pyörinyt flunssa iskee nyt mullekin. Ei auta muu kuin juoda paljon teetä ja toivoa että tää flunssa ei kehity tän pahemmaksi.
SHARE:

2 comments

  1. Vau aivan ihana asu! Itsellänikin oli ollut kesällä tarkoitus hankkia maksihame, sillä sen pituuden ansiosta sitä voi käyttää vielä syksymmälläkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Joo mulla on kans ollu mielessä yhdistää toi hame johonkin asuun nyt syksylläkin :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig