9 May 2015

Cali Diaries: Santa Monica

Vielä olisi jokunen matkaan liittyvä postaus jäljellä, toivottavasti nämä eivät tule jo korvista ulos :D Tässä postauksessa tarkasteluun pääsee Santa Monican alue Los Angelesissa, tarkemmin 3rd Street Promenade ja Santa Monica Pier. Santa Monican rannasta puolestaan löytyy pari kuvaa täältä.

P4080644
P4080645
P4080646
P4080647
P4080648

3rd Street Promenade on ehkäpä Los Angelesin kuuluisin ja suosituin ostoskatu, josta löytyy liikkeitä vähän joka lähtöön. Kadulla sijaitsee muun muassa Bloomingdales-tavaratalo, Burberryn liike, Aldo, Cotton On, Sephora ja monta monta muutakin kauppaa. Kuten kuvasta huomaa, Guessin liikkeestä lähti jotakin mukaan, mutta siitä lisää myöhemmin ;) 3rd Street Promenade on kaunis kävelykatu, jonka varrella on suihkulähteitä ja penkkejä, joille istahtaa mikäli jalkoja alkaa shoppailun lomassa väsyttää. Me käveltiin katu päästä päähän melko nopeaan tahtiin, mutta tuolla saisi rauhassa kauppoja kierrellessä kyllä varmasti kulumaan useammankin tunnin. Kadun varrella oli myös monia kivan näköisiä ravintoloita, mutta me ei poikettu mihinkään sisälle asti. 

P4080665
P4080672
P4080679

3rd Street Promenadella shoppailun jälkeen suunnattiin kuuluisalle Santa Monica Pierille kahville. Laiturihan on tunnettu huvipuistolaitteistaan, mutta me jätettiin ne väliin ja fiilisteltiin tunnelmaa muuten vain. Eikä kyllä olisi tehnyt mielikään hypätä minkään vuoristoradan kyytiin, sen verran kylmästi tuuli puhalsi jo muutenkin. Laiturilla oli monia suloisia pikkukojuja, joissa myytiin ruokaa ja turistikrääsämatkamuistoja. Saatiin myös vähän jännitystä vierailuun, kun nähtiin kuinka pari poliisia kampesi kirkuvaa naista autoon. Laiturilla olisi kyllä mieluusti voinut viettää vähän enemmänkin aikaa jos ei tosiaan olisi tuullut niin kovaa ja kylmästi. Muutenkin koko reissun aikana mut aina yllätti se, kuinka paljon tuuli vaikuttaa lämpötilaan. Esimerkiksi 3rd Street Promenadella rakennusten suojassa oli todella lämmin, mutta heti kun siirtyi lähemmäs rantaa tuuli yltyi ja oli pakko vetää pitkähihaista päälle. Kannattaa siis varautua merituulen viileyteen, mikäli Kaliforniassa matkailee! 
SHARE:

6 comments

 1. These pictures are so lovely! Just wish I could read...Finnish? At least I think it's Finnish haha! Lovely post!! xx

  www.pinkieprim.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! x Haha yeah sorry, it is Finnish :D

   Delete
 2. Beautiful photographs, just wish I could read the text! xx

  lillies and lipbalm

  ReplyDelete
 3. Super colourful photos you have! Santa monica always looks so good!

  X, Carina
  Running White Horses | Fashion + Travel

  ReplyDelete
  Replies
  1. It really does! At least when we were there x

   Delete

Blogger Template Created by pipdig