21 May 2015

Garnier Sleek&Shine Moroccan Sleek

P5140796

California beauty haul -postauksessa mua pyydettiin tekemään postaus tästä Garnierin Sleek&Shine Moroccan Sleek Oil Treatment -hiusöljystä ja nyt kun olen muutaman viikon öljyä käyttänyt, on mulle muodostunut jonkinlainen mielipide kyseisestä tuotteesta.

P5140808
P5140805
P5140804

Purkin takana lupaillaan arganöljyn tuovan hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa sekä poistavan pörröisyyttä. Öljyn myös luvataan imeytyvän hiuksiin heti jättämättä niitä öljyisen tuntuisiksi. Tuotetta voi käyttää niin märkiin, pyyhekuiviin kuin kuiviinkin hiuksiin, mutta itse olen huomannut parhaimmat tulokset kun olen sivellyt öljyä melkein kuivaan tukkaan. Hiusten kiiltoa tää ei mun mielestä mitenkään huomattavasti lisää, mutta latvat tuntuu heti tän käytön jälkeen kyllä ehdottomasti pehmeämmiltä. Vaikka tää tekeekin latvoista pehmeämmät, luulen kuitenkin, että mun parantuneen hiusten kunnon perimmäinen syy on siinä, että leikkautin hiuksistani muutaman sentin pois. 

Jos totta puhutaan niin tää öljy oli mulle kyllä pienoinen pettymys. Hinta tosin oli vain muutaman dollarin, joten ihmeitä en tältä odottanut, mutta kyllä mun mielestä tän olisi pitänyt pystyä vielä parempaan. Esimerkiksi kosteaan tukkaan tällä ei mielestäni ole juuri mitään vaikutusta. Tää on ihan hyvä perusöljy, mutta markettikosmetiikan puolelta löytyy kyllä varmasti vielä parempiakin hiusöljyjä samasta hintaluokasta. Jos siis kaipaa perusöljyä, eikä ole valmis maksamaan hiusöljystä muutamaa euroa enempää voi tää olla ihan hyvä valinta, mutta jos haluaa näkyviä ja huomattavia tuloksia kannattaa valita jokin toinen öljy. Moroccanoilille tää ei kyllä vedä vertoja millään!
SHARE:

3 comments

 1. great selection

  Check out my new post on my blog
  http://carrieslifestyle.wordpress.com
  Posts online about many styles, St. Tropez, Hallstatt, USA...

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Actually I'm not sure if we have it in Finland either, I bought mine from the States :D

   Delete

Blogger Template Created by pipdig