29 May 2015

New in my bathroom drawer

P5290807
P5290804
P5290805

Havahduin yhtenä päivänä siihen, että mulla ei ole mitään tuotetta, joka suojaisi kasvoja auringolta. Niinpä ei auttanut muu kuin astella Sokos Emotioniin ja metsästää jokin kasvorasva, joka sisältäisi UV-suojan. Mua on houkuttanut kokeilla näitä L'oréal Skin Perfection -tuotteita jo siitä asti kun nämä lanseerattiin, mutta vasta nyt koin tarpeelliseksi ostaa jotakin kyseisestä tuoteperheestä ja päädyinkin kiikuttamaan kassalle tämän pikakaunistajan. Myönnetään, pinkki väri toimi myös aikamoisena houtuksena ;) Pohdin pitkään tämän ja erään Lumenen UV-suojan sisältämän päivävoiteen välillä, mutta koska tämä lupaili niin paljon kaikkea kivaa niin päädyin sitten lopulta tähän. Tuote lupaa välittömästi kosteuttaa, vähentää väsymyksen merkkejä ja tehdä ihon sävystä raikkaamman ja heleämmän. Suojakerroin 20 puolestaan suojaa UV-säteilyltä. Mulla on tämä tänään vasta ensimmäistä kertaa käytössä, mutta so far so good. Pidemmällä aikavälillä tämä voide lupailee parantaa ihon laatua ja tasoittaa sävyä, ja innolla odotankin minkälaiseksi ihoni muuttuu pidemmän käytön jälkeen. 

P5290812
P5290818

Voide tulee tuubista ulos valkoisena, mutta sulautuu levittäessä ihon väriin. Kuten jo sanoin niin tähän asti tämä tuote ainakin vaikuttaa lupaavalta. Aivan välittömästi levityksen jälkeen en huomannut suurtakaan eroa, joten välittömät tulokset ovat hieman liioittelua, mutta kun voide oli muutaman minuutin ajan saanut imeytyä niin kyllä eron huomasi selvästi. Iho oli tosiaan tasaisemman sävyinen, eikä nenänpää punoittanut niin helakkana kuin yleensä. Tummat silmänalusetkaan eivät erottuneet niin selvästi, eivätkä myöskään ihohuokoset. Ja taitaa tää ihon kiiltelyäkin hillitä, sillä en ole vielä kertaakaan tänään havahtunut siihen että nenä muistuttaisi diskopalloa. Vaikuttaa siis todella hyvältä tuotteelta ja mielenkiinnolla odotan nähdä, lunastaako tämä voide lupauksensa ja tekee ihostani parempilaatuisen. 
SHARE:

2 comments

 1. Vaikuttaapa lupaavalta tuotteelta!:) Itse ostin juuri tuon sarjan päivävoiteen ja innolla odotan että pääsen testaamaan sitä:))

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos se on yhtään samantapainen kuin tämä niin on kyllä varmasti hyvä! :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig