23 February 2016

Bare Some Skin

casualwinteroutfit5
casualwinteroutfits1
casualwinteroutfit3
casualwinteroutfits2
casualwinteroutfit

Topshop jacket // Vila sweater // Zara jeans // Reserved bag // Vagabond shoes // Triwa watch

Ai että mä oon nauttinut nyt töiden aloittamisen jälkeen siitäkin, että voi ja täytyy ihan oikeasti miettiä mitä päällensä pistää! Vanhassa duunissa oli tietyt määrätyt työvaatteet ja ennen tän uuden työn aloittamista en loppujen lopuksi poistunut kauheasti lähikauppaa pidemmälle, joten sinä aikana tuli vietettyä vähän liikaa aikaa ihan vaan kotivaatteissa. Pienet on mun ilot, mutta eikös ne ookin just ne pienet jutut, jotka tekee arjesta mielekästä?

Viime perjantaina juurikin siellä töissä oli siis päällä tää yllä näkyvä asukokonaisuus. Kypsyin tähän loputtomalta tuntuvaan talveen sen verran, että päätin uhmata lämpömittarin näyttämää lukemaa käärimällä farkkujen lahkeita juuri tarpeeksi, että nilkat pääsivät aina välillä vilahtamaan. Olisin niin halunnut laittaa juuri pesusta tulleet Niken lenkkarit jo jalkaan, mutta koska yön aikana oli taas tullut lunta, päätin kuitenkin pitää edes vähän järkeä päässä ja tehdä fiksun kenkävalinnan, joten päädyin lopulta Vagabondin chelsea bootseihin. 

Onko ruudun toisella puolella muita, jotka eivät millään malttaisi odottaa ilmojen lauhtumista ja kevyempää kevätpukeutumista? 

P.S. Näissä kuvissa erottuu jo paremmin mun uusi, hieman lyhyempi tukka!

After starting my new job I've been enjoying so much getting and actually having to think about what to wear! In my previous job I had a specific uniform, and before starting this new one I rarely went somewhere further than the little grocery store very near our house so I spent a lot of time in my loungewear. It's a small thing, but aren't those the ones that make life enjoyable after all? 

Last Friday, precisely there at work, I wore this outfit that you can see above. I got so tired of this never ending winter, that I decided to defy the weather a little bit and cuff my jeans just enough for my ankles to flash now and then. I would've wanted to wear my fresh-out-of-the-washing-machine Nikes so badly, but as it had snowed during the night again, I decided to make a reasonable shoe choice and eventually opted for Vagabond chelsea booties. 

Is there anybody else out there who can't wait for the weather to warm up and getting to wear lighter spring clothes? 

P.S. These pictures show better my new, a bit shorter hair!
SHARE:

8 comments

 1. Tosi kivannäköinen asu! Farkut on ihanan rennon näköiset :)) Ja joo en malta millään odottaa että saisi vaihdettua kevätvaatteisiin!!

  www.keepitsimple-sinirosa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Rentous onkin noissa farkuissa nimenomaan se, mistä eniten tykkään! Kaikki muut mun farkut kun ovat oikeestaan ihan pillimallia. Toivotaan, että se kevät sieltä pian tulisi :) xx

   Delete
 2. Mä just tuskailen täällä siitä mitä laitan huomenna kaupungille... Tietäisin heti jos kevätaurinko jo lämmittäis ulkona, mutta kun ei lämmitä niin en tiedä mitä teen :-D
  Hassuu ajatella, että tosta sun tukasta on leikattu 10cm pois, koska sulla on silti ihan älyttömän pitkä tukka!! :-D Pitäis itekkin mennä kampaajalle, mutta en haluis millään, kun haluun kattoo kuinka pitkäks tää reuhka kerkee kasvaa valmistujaisiin!

  http://plan-cee.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kevätaurinko kyllä tekis asujen valitsemisesta niin paljon helpompaa! Ja tukkaa tosiaan riittää mulla edelleen, hyvä jos itsekään huomaan hiusten lyhentyneen :D xx

   Delete
 3. Yes, yes! I cannot wait for warmer weather!
  www.simplynancyblog.com

  ReplyDelete
 4. Ooooh you look stunning as usual! And yes yes I'm sick of this winter! xx

  Jasmine || http://www.blogsallbeautyy.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank sweetie! xx Gosh, I can't wait for it to be over, too bad we got some snow again today...

   Delete

Blogger Template Created by pipdig