7 February 2016

Getting Muddy with Madara

madaradetox-2010357
madaradetoxresized-2010348
madaradetox2-2010377

Sunnuntain kunniaksi kasvonaamiovinkkiä, sillä sunnuntaiaamun kasvojenhoitorutiini kuorintoineen ja naamioineen on jo pitkään kuulunut mun viikonloppuihin.

Niin kuin Products I've Used Up Recently -postauksesta kävi ilmi, loppui mun pitkään rakastamani Glamglow Youthmud -kasvonaamio jonkin aikaa sitten. Ei siis auttanut muu kuin hommata uusi kasvonaamio loppuneen tilalle, sillä tuosta sunnuntaiaamun kasvojen hemmottelusta en luovu. Monissa blogeissa ja muissakin medioissa olin useasti törmännyt tähän Madaran Detox-mutanaamioon, ja koska aikalailla kaikki sitä kehuivat niin totta kai munkin kiinnostus heräsi. Kävinkin muutama viikko sitten nappaamassa omani Stockalta mukaan, eikä oo mullakaan mitään pahaa sanottavaa! 

Tää metsäjärvimutaa sisältävä kasvonaamio lupaa puhdistaa ja supistaa ihohuokosia, mikä olikin se suurin syy että naamion ostamista ylipäätään mietin. Käyttökertoja ei ole takana vielä kovin montaa, mutta ainakin tähän asti olen ollut erittäin tyytyväinen ja ihohuokoset todella näyttävät puhtaammilta ja pienemmiltä aina käytön jälkeen. Naamio myös kosteuttaa ihan supertehokkaasti ja saa ihon näyttämään kuulaammalta. Uskon, että vaikutukset on vielä paremmin nähtävissä pidemmän käytön jälkeen, joten sunnuntaiset kotikasvohoidot Madaran Detox-naamion kanssa saavat ehdottomasti jatkua. 

Because it's Sunday I'm sharing a little face mask tip, as at home facial with exfoliating and putting a mask on has been part of my Sunday mornings for quite a long time.

As I mentioned in my Products I've Used Up Recently post, I ran out of my beloved Glamglow Youthmud face mask some time ago. So I had no choice but to get a new mask, as that Sunday morning skincare ritual is something I'm not going to give up on. I had often seen this Madara Detox mask on many blogs and other mediums, and of course I got interested as everyone seemed to really like it. So a few weeks ago I stopped by Stockmann to get one for myself as well, and I don't have anything bad to say about this either!

This forest lake mud including mask promises to clean and reduce pores, which was the main reason I considered buying this face mask at all. I have used this only a few times now, but at least so far I'm very happy with this. And my pores really do look cleaner and smaller every time after I've used this. The mask also moisturizes super effectively and makes my skin look clearer and more glowing. I believe the effects will be even more visible after a longer time of use, so my Sunday morning at home facials with the Madara Detox face mask get to continue. 
SHARE:

4 comments

 1. Tuo vaikuttaisi just minun tuotteelta, mutta ikävä kyllä minulla on jo kasvonaamiota! :D Tekeekö tuo sellaista viilentävää tunnetta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta ehkä sitten kun edelliset loppuu? ;) Tää ei tee varsinaisesti viilentävää tunnetta, mutta saa kasvot kyllä tuntumaan raikkailta :) xx

   Delete
 2. Mäkin oon tuota kasvonaamiota miettinyt kun molemmat solukämppiksetkin siitä pitävät , mutta hintansa puolesta ei ihan sovi mun opiskelijabudjetille.. :( Tuntuuko sun iholla muuten tätä käyttäessä sellasta kihelmöivää tunnetta? Jostai luin, että on aika tujua tavaraa, ja mietin että mitenköhän sopii herkemmälle iholle?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun iholla ei tunnu kihelmöintiä, mutta mäkin kyllä luin että voi herkälle iholle olla aika voimakas. Mutta esim. juuri siihen Glamglow'hun verrattuna tää on mun mielestä aika hellävarainen, sillä Glamglow sai munkin kasvot välillä kihelmöimään. Jos uskallat lähteä kokeilemaan, niin täähän vois olla hyvä palkinto esim. hyvin menneestä tentistä tms ;) Mutta oon kyllä aika varma että edullisempiakin vastaavia löytyy! :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig