13 February 2016

Hair Update on an Extremely Windy Day

windy2-2090641
windy2-2090647
windy2-2090640

Primark coat // GAP sweater // BikBok jeans // Hunter rainboots// Reserved bag 

Viime tiistai oli, kuten kuvistakin varmasti voi päätellä, todella tuulinen. Kuvienottohetkellä ei sentään satanut, mutta muuten vettäkin vähintään tihkutteli taivaalta vähän väliä. Aluksi ajattelin, ettei tiistaina otetuista kuvista voi käyttää yhtäkään, mutta sitten jotenkin tykästyin näihin kolmeen yllä olevaan, sillä tuulessa hulmuava tukka ja huivi tekevät kuvista vähän elävämmän ja liikkuvamman näköiset. 

Kuvat on siis napattu sen tiistaisen jännittävän kampaajareissun jälkeen. Tukka ei nyt kuvissa kauhean hyvin näy, mutta pituudesta lähti kymmenisen senttiä ja nyt hiukset näyttävät ja tuntuvat taas ihanan pehmeiltä ja terveiltä. Kampaaja totesikin pestessään, että "mä käytän nyt tällaisia aika hoitavia ja ravitsevia tuotteita.." Tuli vissiin kunnon syväkosteutus ihan tarpeeseen. Uusi terveemmän näköinen tukka pääsee varmasti paremmin esille sitten joskus myöhemmin, kun se ei kovan tuulen takia lentele ihan missä sattuu.

Kampaajakäyntiin liittyen haluan myös jakaa nyt ihan loistavan vinkin, jonka itse löysin hiustenleikkuuaikaa varatessani, nimittäin peruutusaika.fi-sivusto! Nimensä mukaisesti sivustolta löytyy peruutusaikoja hius- hieronta- ja kauneuspalveluihin huomattavilla aleprosenteilla. Aika varataan sivuston kautta ja maksetaan samantien, eikä esimerkiksi sitten sinne kampaajalle mennessä tarvitse murehtia enää mistään maksusysteemeistä. Niin helppoa ja kätevää, suosittelen ehdottomasti testaamaan! Itse varasin sivuston kautta ajan Hair Jungle -nimiseen kampaamoon ja sitäkin voin lämpimästi suositella. Itse ainakin aion hyödyntää sekä PeruutusAikaa että Hair Junglea jatkossakin!

Last Tuesday was, as I'm sure you can tell by looking at the pictures, extremely windy. Luckily it wasn't raining when we had our little photoshoot, but otherwise it at least drizzled a bit here and there during the day. First I thought that none of the pictures taken could be used, but then I somehow really started to like these three ones above. The hair and scarf fluttering in the wind make the pictures look a bit more lively.

So these pictures were taken after that exciting visit to the hairdresser's. You can't see much of my hair in these but I had approximately 10 centimeters cut off and now my hair looks and feels soft and healthy again. When washing my hair the hairdresser pointed out "I'm going to use quite nourishing and moisturizing products..." I guess the deep nourishment was really needed. You'll see my new healthier hair better another time when it's not all over the place because of the strong wind.
SHARE:

1 comment

Blogger Template Created by pipdig