2 April 2016

Birthday Suit

P3302082
P3302165
P3302104
P3302180
P3302089
P3302187
P3302151
P3302188

New Look coat // Zara jeans // Seppälä shirt // Converse shoes // Reserved bag // Triwa watch

Synttäripäivän asu oli jotenkin niin mun näköinen, mutta ihmekös tuo, kun päällä oli pelkkiä lempivaatteita. Zaran mustat farkut on jo vaikka kuinka monta vuotta vanhat, mutta edelleen tykkään niistä ihan yhtä paljon, vaikka väri onkin vähän haalistunut. Valkoinen kevyt kauluspaita ei oo viime aikoina saanut juurikaan käyttökertoja, mutta oon varma että nyt kevään mittaan sitä tulee käytettyä taas enemmän, sillä muistin taas kuinka kiva se onkaan. Ja ihan ultimatelempparikamelitakki päällä fiilis ei voinut olla muuta kuin hyvä! Vielä kun sai laittaa tennarit jalkaan ja aurinkolasit silmille niin mun viihtyminen tässä asussa oli aikalailla taattu. 

Itse synttäripäivä tosin sai pienen takaiskun, kun mut hälytettiinkin lyhyellä varoitusajalla moneksi tunniksi töihin. Hieman meni siis päivän vähäisetkin suunnitelmat uusiksi, mutta ehdin kuitenkin kahvitella hyvässä seurassa Cafe Marocossa ennen töihin suuntaamista. Ja sushiboxi ja valkoviini odottivat töiden jälkeen kotona, joten loppu hyvin kaikki hyvin ;) Cafe Marocco oli muuten ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka, suosittelen käymään jos Helsingissä liikkuu! Muutenkin musta on jotenkin kivempi tukea tollasia pieniä ja itsenäisiä kahviloita, kuin käydä joka ikinen kerta niissä samoissa ketjuissa.

The outfit of my birthday was so me, but no wonder as I was basically just wearing my favourite clothes. The black Zara jeans are several years old but I still like them just as much as on the day I bought them, despite the color having been faded a bit. A light, white button-down hasn't been used much lately, but I'm sure that during spring time it will get much more usage as I remembered how nice it actually is. And with my ultimate favourite camel coat on, how could've I felt anything but good! To top it all off, I could wear my Converse on my feet and put sunglasses on my nose, so there's no doubt whether I enjoyed wearing this outfit or not.

My birthday per se had a little drawback, as I was called for work for many hours on a short notice. So the few plans I had for the day changed a bit, but I did have time to drink coffee in Cafe Marocco in a good company before heading to work. And a sushi box and white wine were waiting for me at home after work, so all's well that ends well ;) By the way, Cafe Marocco was definitely a place worth a visit, I recommend stopping by if you're ever in Helsinki! I think it's nice to support little and independent cafes like that, rather than go to the same chain ones every single time.
SHARE:

12 comments

 1. Onpa kivoja kuvia ja ihana asu :)

  ReplyDelete
 2. Love the combination of colours in this outfit!

  Is x
  www.five-foot-seven.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 3. You look amazing! Love the coat!

  xx

  ReplyDelete
 4. You look gorgeous! I love your coat - i've been after a camel coat for ages but can't find one anywhere :( x

  Abi | abistreetx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Abi! :) xx Have to say I haven't seen them in stores that much this spring either! Guess they're more of an autumn thing then..?

   Delete
 5. Niin nätin värinen takki! Mä ostin joskus samanlaisen, mutta se oli armottomasti liian iso ja oli pakko palauttaa se :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Noora, mäkin kyllä tykkään! ;) On se kyllä jännä miten joku tilattu vaate voikin osoittautua niin väärän kokoiseksi, vaikka on muka tilannut ihan sen oman koon mukaan :D

   Delete
 6. Ihana asu ja wau noita sun hiuksia! Tykästyin muuten hurjasti tähän blogiin, pakko lisäillä lukulistalle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia <3 Ja hei huippua, että tykkäät blogista muutenkin, kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig