10 April 2016

Fresh Spring Rain

Outfit inspiration for rainy spring days
Outfit inspiration for rainy spring days
Outfit inspiration for rainy spring days
Outfit inspiration for rainy spring days
Outfit inspiration for rainy spring days

Topshop jacket // Forever21 shirt // Zara jeans // Hunter rainboots // Ibero bag

Mun mielestä on ollut hauska tässä viime päivinä huomata, että kun joskus loka-marraskuussa ulkona on sateinen, harmaa ja ankea sää, niin tekee mieli vain murjottaa, valittaa säästä ja voivotella kuinka kauhea ja nihkeä keli on, kun taas nyt huhtikuussa pienen sateen yllättäessä oon ihan "oi mikä ihana keväinen ja raikas sadesää, tuoksuukin niin hyvältä!" Vaikkei se sateessa kastuminen edelleenkään mun mielestä kivaa ole, niin jotenkin mun koko asenne sadesäätä kohtaan on nyt paljon positiivisempi. Ehkä se osittain johtuu juuri siitä raikkaasta tuoksusta, joka muistuttaa jo kesäsadetta.

Sateisena sunnuntaina viikko sitten päälle päätyi yllänäkyvä kokonaisuus, melkein kokomustaa freshillä vaalealla denimillä piristettynä. Nää vaatteet tuli aamulla vedettyä kaapista vähän sillä mitä-nyt-käteen-sattuu-osumaan fiiliksellä, ja jos totta puhutaan niin jotenkin tästä asusta tuntuu vielä puuttuvan jotakin, vaikka yleisesti ottaen kokonaisuudesta kyllä tykkäänkin. Esimerkiksi hattu olisi tehnyt asusta huomattavasti mielenkiintoisemman! Mulla on nyt ilmeisesti joku pieni pakkomielle erilaisiin hattuihin, kun edellisessä asupostauksessakin haikailin vähän lippiksen perään. Harmikseni en ole kuitenkaan vielä ostanut uutta hattua pari kuukautta sitten kadottamani lemppariyksilön tilalle, mutta täytyy nyt nostaa se uusi hattu ihan sinne ostoslistan kärkisijoille, oon nimittäin jo aika monta kertaa peilin edessä ennen lähtöä kaivannut mustaa hattua päähän viimeistelemään asu kunnolla. 

Mielipiteet asusta on taas erittäin tervetulleita ja mua kiinnostaa myös tietää, onko ruudun toisella puolella muita, joiden suhtautuminen sadesäähän vaihtelee vuodenajasta riippuen? :) 

(EDIT: Uusi hattu löydetty ja ostettu, nyt pääsee taas piiloutumaan lierien alle!)

It's been fun to notice how much the season affects my attitude towards rainy weather. When it's rainy, grey and miserable weather in October or November I just want to whine about the horrible and gloomy weather, whether now in April I'm all "what a lovely springy and fresh rainy day it is, and it even smells good!" Even though I still don't actually like to get wet in the rain, my attitude towards it is much more positive. Maybe it's partly precisely because of that fresh scent, that already reminds me of summer rain.

On a rainy Sunday a week ago I ended up wearing the combination above, almost all black with some fresh light denim. I didn't think too much of the clothes I chose, and to be honest it feels like something is missing in this outfit, though I do like it in general. But for example a hat would have made the outfit much more interesting! I'm clearly having some sort of an obsession with hats now, as in my last outfit post I was yearning for a cap. Unfortunately I still haven't bought a new hat to replace my favourite one that I managed to lose a couple of months ago. I have to put a new hat on one of the top positions on my shopping list, as there's already been quite a few times I've stood in front of the mirror before heading out of the door, wanting to put a hat on to finish up the outfit completely. 

As always, opinions on my outfit are very welcome again, and I'm interested to know if there's anyone else out there, whose attitude towards rainy weather changes according to the season? :)

(EDIT: A new hat has been found and purchased, now I can hide under the brim again!) 
SHARE:

6 comments

 1. Kuulovammaisena en voi oikein mennä sateeseen ilman sadetakin huppua, että jee sataa! :( Kyllä minä ainakin tykkään siitä tuoksusta ja siitä, miten se tekee luonnolle. Se parantaa kanssa kaikkien kasvien tuoksua, en tiedä, olenko ainoa joka ajattelee näin. Tykkään kanssa siitä, miten se raikastaa ilmaa.. Voisin tuoda sen tuoksun kotiin, jos haluaisin. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se tuoksu on kyllä niin ihana, nimenomaan raikas ja jotenkin puhdas! Tuli muuten mieleen, että ainakin Clean tekee Rain-nimistä hajuvettä ja käsittääkseni myös huonetuoksua, jotka todella tuoksuvat raikkaalta sadesäältä :)

   Delete
 2. So cute look
  Lovin the jacket

  The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! The jacket was such a find, bought it from a thrift shop for maybe 10€ and I've used it a ton! :)

   Delete
 3. Il tuo abito è davvero carino: io amo gli stivali del Hunter

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig