5 July 2016

Sporty Meets Almost Vintage


Sunnuntai on sunnuntai töissäkin. Vaikka sitä ei multa mitenkään edellytetä, niin tykkään kuitenkin arkena pukeutua töihin vähän siistimmin ja viikonloppuvuoroissa puolestaan päällä on yleensä jotain vähän mukavampaa vaatetta. Kuten esimerkiksi viime sunnuntaina, kun päädyin taas vetämään päälleni tän Niken supermukavan ja rennon kollaripaidan. Tästä paidasta on melkeinpä tullut jo mun viikonlopputyöuniformu, usein nimittäin päädyn aamuisin kiskomaan vaatepinosta tän esiin. Mutta toisaalta mikäs sopisikaan aamuvuoroihin joogastudiolla paremmin kuin sporttinen, mukava ja rento Niken kollari kivalla toisen olkapään paljaaksi jättävällä pääntiellä? 

Ja koska nykyään kuljen töihin useimmiten pyörällä, on vanhasta Marimekon Unikko-pikkurepusta tullut ihan vakkariasuste. Ja kun sanon vanhasta, niin todella tarkoitan vanhasta. Jos en ihan väärin muista, niin punainen Unikko-reppu paljastui yhden joululahjapaketin sisältä sinä vuonna kun kävin eskaria, joten reppu on lähemmäs 15 vuotta vanha. Jossain vaiheessa halusin hankkiutua tästä eroon, mutta nyt oon iloinen että reppu ei koskaan päätynytkään kirpparille tai kaatopaikalle. Suomalaista designia, melkeinpä vintagea ja Marimekko on vielä maailmalla kovassa nosteessakin, joten tän repun arvohan vaan käytännössä nousee koko ajan ;) No ainakin Unikko-reppu on loistava pyöräilykaveri ja ihana väripilkku mun muuten neutraalinsävyiseen pukeutumiseen.


Sunday is Sunday, even if I'm working. Even though it's not required I still like to dress in a bit more 'stylish' way for work on weekdays, whereas on weekend shifts I usually opt for something more comfortable. Like last Sunday for example, when I ended up putting on this super comfy and relaxed Nike sweatshirt again. This shirt has almost become my weekend shift uniform already, as in the mornings I often find myself pulling this one out of the pile of clothes in my closet. But then again, what could be more appropriate thing to wear on morning shifts at a yoga studio than a sporty, comfortable and loose Nike sweatshirt with a neckline that bares the other shoulder?

And as nowadays I usually go to work by bike, has this old Marimekko Unikko backpack become my go-to accessory. And when I say old, I really mean old. If I remember correctly, the red Unikko backpack was inside of one of my Christmas presents when I was in pre-school, so it's almost 15 years old. At some point I really wanted to get rid if this, but now I'm glad that the backpack never ended up to the thrift shop or landfill. It's Finnish design, almost vintage and as Marimekko is becoming more and more popular around the world the value of this backpack is basically just constantly going upwards ;) Well, at least the Unikko backpack is a great biking company and a nice pop of colour to my otherwise neutral toned clothing. 

Sporty outfit featuring Nike, Marimekko, Pieces and Converse
Sporty outfit featuring Nike, Marimekko, Pieces and Converse
Sporty outfit featuring Nike, Marimekko, Pieces and Converse
Sporty outfit featuring Nike, Marimekko, Pieces and Converse
Sporty outfit featuring Nike, Marimekko, Pieces and Converse
Sporty outfit featuring Nike, Marimekko, Pieces and Converse
Sporty outfit featuring Nike, Marimekko, Pieces and Converse

Nike sweatshirt // Pieces shorts // Marimekko backpack // Converse shoes

Mitä mieltä ootte mun sunnuntaityöpäivän asusta? Entä miten te pukeudutte töihin viikonloppuisin ja onko teillä vielä tallessa ja käytössä jotain lapsuusajan vaatteita tai asusteita?

What do you think of my Sunday work outfit? And how do you dress for work during weekends and do you have any items left from your childhood that you still use?
SHARE:

2 comments

 1. Ihana tarina ton repun takana! Ihan noin vanhoja omia vaatekappaleita tai asusteita ei oo säilynyt, ja jos onkin niin en usko että mun keltainen ankkasateenvarjo osoittais kovin hyvää tyylitajua tänä päivänä, hahah. Sen sijaan toi reppu toimi roolissaan tosi hyvin! ;)

  http://idachristinestarck.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mut hei, voisko olla parempaa statement-elementtiä kuin keltainen ankkasateenvarjo?! ;D

   Delete

Blogger Template Created by pipdig