18 December 2016

Cafe Postres


Lähdettiin eilen viettämään aamupäivää jouluiseen Porvooseen, ja tunnelmallisten kauppojen ja katujen kiertelyn lomassa käytiin kahvittelemassa niin kivassa kahvilassa, että halusin ehdottomasti vinkata siitä teille muillekin Porvoossa mahdollisesti vieraileville. Jos joku kahvila on Instagram-worthy, niin se on tämä!

We spent our Saturday morning in christmassy Porvoo, and in between visiting idyllic shops and strolling on picturesque streets we had a little coffee break in the super Instagram-worthy cafe called Cafe Postres. 

kahvila porvoo

Sisustuksen puolesta vanhassa kaupungissa sijaitseva Cafe Postres on kuin mun Home Dreams -pinterest board herätettynä eloon: mustaa, valkoista ja muita neutraaleja sävyjä, marmori- ja kupariyksityiskohtia, ja yleisesti hieman industrial-henkinen tunnelma. Kahvilan tarjonnasta löytyy suolaista ja makeaa moneen makuun, ja ainakin meidän pöytään päätyneet kahvit, kaakaot, croissantit ja makeat ja suolaiset piirakat katosivat nopeasti. Lisäksi listalta näytti löytyvän niin smoothieita, hummus-lautasia, brunssia, gelatoa ja vaikka mitä muita ihanan kuuloisia ja näköisiä herkkuja. Kahvinkin sai halutessaan soijamaitoon tehtynä, eli erityisruokavaliotkin on otettu huomioon. Ystävällinen, avulias ja lämminhenkinen palvelu vielä kruunasi koko kahvilakokemuksen, joten Cafe Postre'tä en voi kuin suositella. Tästä tuli ehdottomasti mun uusi Porvoo-vakkari! 

When it comes to the interiors, the old town located Cafe Postres is almost like my Home Dreams pinterest board come to life: black, white and other neutral tones, marble and copper details, and an overall industrial-like atmosphere. The menu consists of sweet and savory treats for different tastes, and at least the coffees, hot chocolates, croissants, and berry and ham pies that we ordered to our table, disappeared quite quickly. They also seemed to have different smoothies, hummus plates, brunch, gelato and so many other offerings that sounded and looked super delicious. You can also have your coffee made with soy milk, so there really is something for everyone. A friendly, helpful and warm customer service was the cherry on the sundae with this cafe experience, and I'll undoubtedly be back at Cafe Postres the next time I'm visiting Porvoo! 

cafe pos3
cafe posters, Porvoo
porvoo kahvilat
cappuccino, porvoo kahvilat
cafe postres porvoo
gelato, cafe postres, porvoo
cafe pos3 porvoo

Cafe Postres
Gabriel Hagertinkuja, Porvoo
SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig