15 January 2017

Amsterdam Vlog

Jep, tässä tulee nyt mun ensimmäinen video ikinä! Matkalla Suomesta Skotlantiin mulla oli muutaman tunnin välilasku Amsterdamissa, ja päätinkin sitten käyttää tilaisuuden hyväksi ja kokeilla videomateriaalin kuvaamista noiden muutaman tunnin aikana. Näissä vlogi-jutuissa oon tosiaan vielä ihan täysin noviisi, mutta videota oli loppujen lopuksi sen verran kiva tehdä, että vähän tekisi mieli mahdollisesti tuottaa videosisältöä jatkossakin. Helppoa kuvaaminen (ja varsinkaan editoiminen!) ei missään tapauksessa ollut, joten ei voi kuin hattua nostaa kaikille aktiivisille vloggaajille ja tubettajille! Toivottavasti tykkäätte videosta, kaikenlaiset kommentit ja palautteet on ehdottomasti tervetulleita :)


Yup, here it is: my first video ever! On my way from Finland to Scotland I had a few-hour layover in Amsterdam, so I decided to take the chance and try vlogging during my short stay there. I'm a complete novice when it comes to vlogging, but making the video was actually quite fun and so I'm thinking about possibly producing more video content in the future. Filming (and especially editing!) definitely wasn't easy, so all I can say is that my hat goes off to all active vloggers and youtubers! I hope you'll like the video, and all kinds of comments and feedback are definitely welcomed :) 
SHARE:

2 comments

 1. UU, magee video! Millä sä editoit ton? :) Taiku mietin et esimerkiks final cutissa on kuvanvakautus mahollisuus jos ei taho että tärrää kuva kauheesti :-) Oli kyllä hyvä video!

  ~ Jasmin N
  // littlethingswithjassy.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiitos Jasmin, kiva että tykkäsit! Editoin tän App Storesta ladattavalla Mac Video Studio -ohjelmalla, kun jostain syystä iMovie ei suostu latautumaan uudelleen... Täytyisi kyllä varmaan tulevaisuuden varalle miettiä ja katella vähän muitakin ohjelmia :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig