24 January 2017

Blue and White Stripes

blue and white striped shirt

Vaikka yhtenä tän vuoden tyylilupauksena/-tavoitteena onkin kokeilla rohkeammin uusia juttuja, niin täytyy sanoa että kyllä tällaiset perusasut vaan toimii kerta toisensa jälkeen. Mutta hei on siellä paidassa jo sentään sitä printtiä, ja väriäkään ei voi enää kovin neutraaliksi laskea! Tai ainakaan se ei ole beige, valkoinen, harmaa, tai musta. Tällainen vaaleansini-valkoraidallinen kauluspaita oli etsinnöissä oikeastaan viime kesästä asti, ja niin kuin jossain aiemmassa postauksessa totesinkin, niin nyt se sitten lähti ainoana ale-löytönä mukaan Mangosta. Vähän ennustan tästä yhtä mun käytetyimmistä vaatteista tälle keväälle, enkä malta odottaa että pääsen yhdistämään tän paidan esimerkiksi konjakinväriseen mokkatakkiin. Pinterestissä on tullut törmättyä muutamaan vastaavaan yhdistelmään, ja kaikki on näyttäneet ihan superhyviltä! 

Mokkatakki saa tosin täälläkin vielä jonkun aikaa odotella, mutta voi että miten oudolta voikaan tuntua kävellä ulkona paljain nilkoin lenkkareissa tammikuussa?! Suomen talvissa tammikuu on aina kenkien osalta tarkoittanut Uggeja, Caterpillareita, tai hyvällä tuurilla nilkkureita tai kumisaappaita, mutta lenkkarikelit on kyllä olleet vain kaukainen haave. Glasgow'n talvet on ehdottomasti enemmän mun mieleen, sillä vaikka olisikin kylmä niin silti harvemmin menee pakkasen puolelle, ja niinä parina päivänä kun on satanut lunta niin ei siitä kyllä enää seuraavana päivänä ole ollut tietoakaan. Eli ehkä mä nyt lopetan sen päivittäisen tropiikkilomasta unelmoimisen ja keskityn arvostamaan tätä jo mulle paljon paremmin soveltuvaa talvisäätä. Sitä paitsi kevät ja Madrid häämöttää jo edessä päin ♥︎

Although one of my style resolutions/goals for this year is to be more adventurous and try new things I still have to say that basic outfits like this just work every single time. But hey, there is a little bit of print going on on the shirt, and the colour really isn't that neutral either! Or at least it's not beige, white, grey, or black. I had been looking for a blue and white striped shirt like this one since last summer, and as I mentioned in some previous post now I found it from Mango as my only sale bargain. I'm predicting this to become one of my most used clothing items for this Spring, and I can't wait to get to combine it for example with my brown suede biker jacket. I've come across a few of those outfits on Pinterest now, and all of them have looked absolutely gorgeous!

A suede jacket still has to wait for a little while though, but oh boy how weird it can feel to walk around with bare ankles in trainers in January?! When it comes to shoes, Finnish January has always meant either Uggs or Caterpillars, or ankle boots or rain boots if we've been lucky, but trainers have been just a distant dream. I definitely prefer the Winter here in Glasgow, as even if it's cold it's still rarely below zero temperatures, and if it snows there's none of it left the next day. So maybe it's time for me to stop the daily dreaming of tropical holidays and concentrate on being grateful for this winter climate that is already much more suitable for me. Besides, Spring and Madrid are already around the corner ♥︎

mango shirt
striped mango shirt
blue and white striped mango shirt
blue and white striped shirt outfit
how to wear blue and white striped shirt
blue and white striped shirt from mango
outfit inspiration for blue and white striped shirt
blue and white striped shirt outfit

Mango shirt // GAP jeans // Minimun jacket // Reebok shoes // Reserved bag

Mitä mieltä ootte tästä jo vähän kokeilevammasta asusta? Entä onko muita jotka on viime aikoina kaivanneet jonnekin eteläisemmille leveyspiireille? 

What do you think of my already a little bit more adventurous outfit? And is there anyone else out there who's been longing for a tropical holiday?

Photography by Maria A. 
SHARE:

6 comments

 1. Oih! Sinivalkoiset kauluspaidat näyttää aina hyvältä! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä, ihan hävettää että mulla kesti näinkin kauan saada sellainen omaankin kaappiin :D

   Delete
 2. I think you look fab and I'm a huge fan of striped shirts so flattering on lots of different body types :) x

  http://www.thechinadolldiaries.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Lisa! xx I definitely agree with you on that one, it's such a staple after all and looks good on pretty much everyone :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig