13 August 2018

Dressing for the Transitional Season

business-casual-outfit-inspiration

Business casual -tyyliset lookit on aina kuuluneet mun suosikkeihin. Jotain arkista ja jotain siistimpää, kauluspaitoja ja farkkuja, jotain tyköistuvaa yhdistettynä johonkin rennompaan. Ja tietysti niitä bleisereitä.

Nyt kun helleaalto ja sen myötä helleasut on ilmeisesti takanapäin, alkaa nimenomaan se business casual innostamaan muakin taas enemmän vaikka onkin ollut ihanaa elää muutama kuukausi melkeinpä pelkästään kesämekoissa, hameissa, shortseissa, topeissa, ja muissa keveissä kesävaatteissa. Varmaankin se nurkan takana odotteleva syksy ja koulunpenkille paluu tekee sen, että pukeutumisessakin tekee mieli vaihtaa kesäinen huolettomuus skarpimpiin lookeihin.

Business casual type of looks have always been some of my favourites. Something casual and something a bit smarter, crisp shirts and jeans, something fitting together with something more relaxed. And blazers of course.

Now that the heatwave and with that also the heatwave appropriate outfits seem to have left us, I'm starting to get more into the business casual style again. Although it's been amazing to live in summer dresses, skirts and shorts these past few months, the approaching autumn and back-to-uni season is making me want to switch the summery effortlessness into sharper and smarter looks.

smart-casual-outfit-transitional-seasonsmart-casual-outfit-inspiration-minna-parikka-bunny-sneakers-all-ears

Massimo Dutti shirt // Noisy May skirt // Minna Parikka shoes // RayBan sunglasses // Mockberg watch (gifted)

Shop the Look

smart-casual-outfit-inspiration-minna-parikka-all-ears

Business/smart casual -asut on mun mielestä myös ihan omiaan tähän vaihdosvuodenaikaan kun siirrytään kesästä syksyyn. Bleiserit, kauluspaidat ja muut on helppoja kerrostettavia, ja nyt kun ulkona kuitenkin vielä tarkenee paljain säärin on ihan parasta yhdistää smart casual -lookeihin hameita ja shortseja. Nimenomaan nahkahameet ja -shortsit kuuluukin mun suosikkeihin tähän aikaan vuodesta, sillä ne jättää sääret edelleen esille mutta materiaalina nahka mielletään yleensä ennemminkin syksyn ja talven materiaaliksi.

In my opinion business / smart casual outfits are just made for this transitional season when we're slowly moving from summer into autumn again. Blazers, shirts & co. are easy to layer with, and now that the weather still allows for bare legs the best thing one can do is to style skirts and shorts in a smart casual way. Especially leather skirts and shorts are my favourites this time of the year, as they do leave your legs on show but leather as a material is usually associated more with autumn and winter. 

business-casual-fashion-blogger-outfithow-to-wear-business-smart-casual-outfit-transitional-fashion
Photography by: Eetu K.

Eihän siitä ole kauaakaan kun vielä hehkutin että elokuu tuntuu vielä ihan kesältä, ja nyt mä täällä jo fiilistelen syysmuotia haha! :D Mitenkäs siellä, iskeekö business casual ja fiilisteleekö joku muukin vähän jo syysmuotia?

It wasn't that long ago when I said that for the first time in a long time August still feels like summer to me this year, and now I'm already getting excited about autumn fashion haha! :D How about you guys, are you fan of business casual and is anyone else already excited about autumn fashion?

Find Me:
Postaus sisältää affiliate-linkkejä // This post contains affiliate links
SHARE:

2 comments

 1. Tosi ihana asukokonaisuus! Ite oon aina pitänyt business casual lookista, mutta en oo koskaan kuvitellu sitä itelleni. Jotenkin pidin itseäni aina liian "nuorena" siihen tyyliin. Nyt kuitenkin oon saanu omaa pääkoppaani hiukan muuttamaan mieltä, että voin oikeasti näyttääkin aikuiselta, että hyvältä tällaisissa lookeissa :D
  Itekin oon aina ollu sitä mieltä, että elokuu on kesään laskettava kuukausi, mutta iteki nyt hehkutan syksyä ja odottelen ihania ruskan värejä xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Paula! Ja mä oon kyllä itse sitä mieltä, että jokainen voi pukeutua just niin kuin haluaa täysin ikään katsomatta :) Eli rohkeasti vaan business casual -lookeja päälle sinnekin! xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig