13 November 2021

The Outfits I Love for Cosy Home Days

Postaus sisältää mainoslinkkejä // This post contains ad links 

Kotoilun kultainen vuodenaika on täällä! Vaikka yritänkin pysyä edes jokseenkin aktiivisena ja sosiaalisena erityisesti tähän pimeään vuodenaikaan, koska se yksinkertaisesti tekee omasta fiiliksestä paremman ja auttaa jaksamaan, niin silti yksi parhaita asioita mitä tiedän on hyggeillä kotona, sytyttää muutama kynttilä, keittää kuppi suosikkiteetä ja laittaa joku hyvä sarja pyörimään tai syventyä lehden tai kirjan pariin. Kotona rentoillessa mulle on tärkeää että päällä on, noh, rennot ja mukavat vaatteetkin. Mutta koska vaatteet tuottaa mulle myös iloa, ja saan hurjasti nautintoa siitä kun päällä on kiva asukokonaisuus niin haluan pistää omaa silmää miellyttävät rennot vaatteet päälle myös kotoiluhetkinä. 

Tis' the season for hyggeing it up at home! Although I do try to keep at least somewhat active and social especially during this dark time of the year because it simply just makes me feel better, still one of the best things I know is to cosy up at home, light a few candles, pour a cup of my favourite tea and put on a good TV series or immerse myself into a book or a fashion magazine. When I'm chilling at home it's also important that I'm wearing something comfy and well, cosy. But as I do get a lot of joy from clothes and wearing a nice outfit, I also like to put on a home outfit that pleases my eye even if I'm just chilling.

Rennot ja tyylikkäät kotivaatteet // Cosy chic home outfits

Suosikkiasut kotona hengailuun

Leggingsit + iso neule

Täydellinen rentoihin syys- ja talviviikonloppuihin. Rento, mukava ja lämmin kokonaisuus, joka on kuitenkin ihanan cosy chic. 

Leggingsit + rento kauluspaita

Samaa sarjaa kuin edellinen, mutta hieman skarpimpi. Rento ja hieman ylisuuri kauluspaita pitää kuitenkin kokonaisuuden mukavana ja kotona hengailuun sopivana. 

Collegehousut + toppi

Koska collegehousut ovat väljät, niiden kanssa puen mieluiten jonkin tyköistuvan yläosan, kuten ihan perustopin. Tätä samaa periaatetta käytän myös muussakin pukeutumisessa, kun alaosa on väljä niin yläosa saa olla tiukempi ja toisin päin. 

Leggingsit + lyhyt collegepusero

Tässä sporttisessa lookissa viihdyn super hyvin kotioloissa. Taas kun alaosassa on tiukat ja ihonmyötäiset leggingsit, niin yläosa saa mielellään olla rennompi. Korkeavyötäröiset leggingsit ja cropattu collegepusero ovat myös mittasuhteiden osalta super kivan näköiset yhdessä. 

Favourite outfits for cosy home days

Leggings + oversized knit

Perfect for cosy autumn and winter weekends. A casual, comfy and warm combo that looks very cosy chic. 

Leggings + oversized button down

Falls to the same category with the previous one, but is a little bit smarter. However, relaxed and a bit oversized shirt is till comfy and cosy enough for lounging around at home.

Sweatpants + camisole

As sweatpants are loose fitting, I like to wear something tighter on top with them. And a good old basic cami works wonderfully. This is an outfit philosophy I apply to pretty much every look, when the bottom fits more loosely then the top part of the look can be tighter and vice versa. 

Leggings + cropped sweatshirt

I love wearing this sporty look at home. And again, when there's a pair of tight fitting leggings on the bottom, then I prefer the top part of the outfit to be more loose. High-waisted leggings and a cropped sweatshirt is also a lovely look when it comes to proportions, the two just look super nice together. 

Tyylikkäät ja mukavat kotivaatteet // Chic and cosy outfits for home

Gina Tricot T-shirt (gifted, here) // Gina Tricot trousers (gifted, similar)

Leveälahkeiset kangashousut + T-paita

Välillä kuitenkin tekee mieli pukea jotain rentoa ja väljää sekä yläosaan että alaosaan, ja silloin puen päälleni tämän kuvissakin näkyvän kotilookin. Ja hei, beigen ja valkoisen yhdistelmähän on aina hyvä vai mitä? 

Neulehousut + toppi

Pian on aika kaivaa neulehousut taas käyttöön, ne on mulle nimittäin talven kotoiluhousut numero yksi. Pehmeiden ja lämpimien neulehousujen pariksi valitsen usein myös ihan vain perustopin.

Ribbatut housut + T-paita

Ribbineuloshousujen kanssa puen usein yläosaksi T-paidan. Tämä on leveälahkeiset housut + t-paita kombon lisäksi toinen kotilook, jossa suosin rentoa istuvuutta sekä alaosassa että yläosassa. 

Minkälaisissa kotivaatteissa te viihdytte kaikkein parhaiten? 

Wide leg trousers + T-shirt

However, sometimes I do like to wear something looser fitting both on the top and the bottom. and that's when I put on this home outfit that you can see in the images. And hey, one can never go wrong with beige and white right? 

Knitted joggers + camisole

Soon it's time to get my knitted joggers out again, as they are the ultimate pair of winter loungewear for me. And with the knitted joggers I often opt for a plain and simple camisole to wear on top. 

Ribbed trousers + T-shirt

I usually choose to put on a basic T-shirt when I'm wearing a pair of ribbed trousers. Alongside the wide leg trousers + t-shirt look, this is another outfit where I prefer having looser fitting items both on the top as well as on the bottom. 

What kind of outfits do you prefer to wear at home? 

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig