6 October 2022

Trendy Autumn Layering in 2022

Postaus sisältää mainoslinkkejä* // This post contains ad links*

Syksy ja kerrospukeutuminen yksinkertaisesti kuuluvat yhteen, vähän samalla tavalla kuin paahtoleipä ja avokado tai sunnuntai ja kasvonaamiot. Koska kerrospukeutuminen palaa mukaan kuvioihin joka syksy, on joka syksylle myös omat kerrospukeutumisen trendinsä. Viime syksynä neuleet harteilla takkien päällä oli yksi isoimmista kerrospukeutumisen trendeistä (eikä tämä trendi muuten ole katoamassa minnekään tänäkään syksynä!), ja tänä syksynä trendien kärkisijoilla on muutama uusi yhdistelmä, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa muistiin ja laittaa käyttöön. 


Autumn and layering just simply belong together, kind of like avocado and toast or Sunday and face masks. And because layering makes a comeback every autumn, every autumn also has its own layering trends that are characteristic for any one autumn season. Last autumn it was all about the knitwear on your shoulders (and this trend isn't going anywhere this year either by the way!), and this autumn there are a few new combinations topping the trend charts when it comes to autumn layering. Read on, take notes and put into practice. 

Kerrospukeutumisen trendit syksyllä 2022 // Layering trends in autumn 2022

4 kerrospukeutumisen trendiä syksyllä 2022

Liivit ja neuleet / kauluspaidat

Liivit on ehdottomasti yksi koko vuoden 2022 isoimmista trendeistä. Lämpimien kesäkuukausien aikana liivi puettiin yksinään napitettuna kuin toppi, mutta nyt kun lämpötilat on viilenneet ja kerroksia tarvitaan jo enemmän, niin liivit saavat lisää käyttöaikaa kun ne kerrostaa lämpöisten ja pehmeiden neuleiden tai skarppien kauluspaitojen kanssa. 

4 layering trends for autumn 2022

Waistcoats with knitwear / button down shirts

Waistcoats are without a doubt one of the biggest trends of 2022. During the warm summer months the waistcoat was styled on its own buttoned up to serve as a top. But now that the temperatures have dropped and you need more layers, you can easily extend the wear time of your waistcoat by styling it with warm and soft knits or smart button down shirts.

Trendikäs kerrospukeutuminen // Trendy layering

Pull & Bear trousers (similar*) // H&M knit (similar*) // H&M waistcoat (here*) // NA-KD sunglasses (similar*) // Converse shoes (here*) // Chanel bag

Minihameet ja sukkahousut

Trendikäs minihame puolestaan toimii loistavasti myös syysaikaan kun sen alle pukee sukkahousut. Kun minihameeseen ja sukkahousuihin yhdistää vielä pitkävartiset saapikkaat, niin kokonaisuus pitää jalat jopa yllättävät lämpiminä, ja näin ollen minihametta voi käyttää huomattavasti pidemmälle syksyyn. 

Mini skirts and tights

A trendy mini skirt works amazingly well in autumn when you simply put a pair of tights underneath. And when you go even one step further and add a pair of over the knee or knee high boots on top of the tights, the combination keeps your legs surprisingly warm and so you can keep on wearing your mini skirt longer into autumn.

Kuinka kerrospukeutua trendikkäästi // How to do layering in a trendy way

Loaferit ja sukat

Siinä missä vielä pari vuotta sitten esimerkiksi sukat sandaaleissa oli ultimaattinen fashion no-no, niin tänä vuonna sukat ovat saaneet vilkkua vapaasti ja estoitta niin sandaaleista kuin muistakin kengistä. Ja nyt syksyn tullen sukat puetaan nahkaisten loafereiden kanssa. Myös Birkenstock Bostonit ja UGG Tasmanit ovat kovassa nosteessa, eikä niidenkään kanssa tarvitse miettiä voiko sukat vilkkua varresta vai ei, sillä vastaus on että kyllä voi! Sukat ja sandaalit, sukat ja loaferit, sukat ja Birkenstock Bostonit, sukat ja UGG Tasmanit - vuosi 2022 on ihan selkeästi sukkamuodin kulta-aikaa. Yksi ihanimpia juttuja tässä sukkatrendissä on tietysti se, että omia suosikkikesäkenkiä voi käyttää pidempään eikä tarvitse murehtia varpaiden tai nilkkojen jäätymistä. 

Loafers and socks

Socks on show with any type of shoe was pretty much a fashion no-no a couple of years ago, but oh how times have changed. This year it's all about socks on show - with sandals and all the other types of shoes too. And now that it's autumn, socks with loafers is one of the best footwear choices. However, the Birkenstock Boston and UGG Tasman are also really gaining momentum and, you guessed it, both will be worn with socks. One of the best things about this shoes with socks trend is obviously the fact that you can extend the wear time of your favourite summer shoes without having to freeze your toes off. 

4 kerrospukeutumisen trendiä syksyllä 2022 // 4 layering trends in autumn 2022

Neulemekot ja pitkävartiset saapikkaat

Neulemekot ja pitkävartiset saapikkaat ovat syyspukeutumisen klassikkoja ihan jo yksinäänkin, mutta tänä syksynä mekot ja saappaat puetaan päällekkäin niin että mekon helma laskeutuu saapikkaiden varren päälle. Yhdistelmä toimii loistavasti myös midihameiden kanssa, ja esimerkiksi satiinihame yhdistettynä mokkasaappaisiin on aivan ihana, tyylikäs ja chic yhdistelmä tämän syksyn kerrospukeutumiseen. 

Apua ja inspiraatiota vaatekaapille: varaa henkilökohtainen stailaus ja saat kaupan päälle tyylikonsultaation (arvo 100€). Lue lisää ja pyydä tarjous.

Tilaa Tyylikirje, ja saat kerran kuukaudessa sähköpostiin koosteen kuukauden tärkeimmistä muotiuutisista ja parhaimmat tyylivinkit. 


Knitted dresses and over the knee boots

Knitted dresses and over the knee boots are autumn classics on their own terms too of course, but this season dresses and boots are worn together so that the hem of the dress fall on top of the boots. This combination can also be worn with midi skirts, and e.g. a satin skirt with long suede boots is such a beautiful, elegant and chic look for this season. 

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig