24 January 2023

3 Fashion Pieces for Year Around Styling

Postaus sisältää mainoslinkkejä* // This post contains ad links*
 
Valkoinen talviasu // White winter outfit

3 vaatetta, jotka voit stailata kesällä ja talvella

Seilorihenkiset raitaneuleet on ehdottomasti neuletrendi, joka toimii niin kesä- kuin talviaikaankin. Erityisesti kun meillä Suomessa keli voi olla oikeastaan melkein ihan mitä tahansa sekä kesällä että talvella, on vaatekaapissa hyvä olla muutama tällainen vaatekappale, jonka voi yhdistää moniin erilaisiin asukokonaisuuksiin vuodenajasta riippumatta.

3 fashion items you can style for summer and winter

Sailor style striped / breton knits are definitely a knitwear trend that can be worn in summer as well as in winter. Especially as here in Finland the weather can really be almost anything no matter the season, it's good to have a few staple and key pieces like this in your wardrobe. 

Vaalea asukokonaisuus talvella // White winter outfit

Lindex striped knit* // Zara jeans (similar white cropped jeans*) // H&M belted coat* // Zara boots (similar black over the knee boots*) // NA-KD bag (similar black mock croc bag*) // NA-KD sunglasses (similar black square frame sunglasses*) // H&M black leather gloves*

Muita tällaisia sekä kesä- että talvivaatekaapin peruspilareita ovat esimerkiksi valkoinen kauluspaita sekä farkut. Ja itse asiassa näistä kolmesta vaatekappaleesta, raitaneuleesta, valkoisesta kauluspaidasta ja farkuista, syntyy myös loistava peruspohja asukokonaisuudelle jonka voi pukea niin tammikuussa kuin heinäkuussakin (ainakin viileämpänä kesäpäivänä), kun asusteet valitsee sesongin mukaan. Myös tämän asun pohja, eli raidallinen neule ja valkoiset farkut, on kokonaisuus jonka voi helposti stailata mihin vuodenaikaan tahansa asun muita elementtejä muuttamalla. Näissä farkuissa on vieläpä vajaamittaiset cropatut ja rikotut lahkeet, eli lämpöisemmällä säällä ne voi pukea esimerkiksi tennareiden, lenkkareiden, sandaalien tai ballerinojen kanssa, kun taas nyt talviaikaan lahkeiden lyhyt mitta ei haittaa ollenkaan kun vajaamittaiset farkut yhdistää pitkävartisten bootsien kanssa. Ja yhdistelmä toimii muuten myös niin päin, että farkkujen lahkeet laskeutuvat saappaiden varsien päälle. 


Other key pieces like this for year around styling are for example a white button down shirt and jeans. And these three elements, striped knit, white button down shirt and jeans, actually create a wonderful base that you can wear in January as well as in July (at least on those chillier summer days), and just switch up the accessories and other elements of the outfit accordingly. The base of this outfit I'm wearing here, striped knit and white jeans, is a combination that can be worn year around with different accessories. The jeans are actually cropped and distressed at the leg, so when it's the warmer season they can be worn with sneakers, sandals or ballerinas, whereas now during the winter time the cropped length isn't a problem of any kind when styled with a pair of over the knee boots. And this jeans + boots look also works the other way around where the leg of the jeans falls on top of the boots. 

Kuinka yhdistää raitaneule // How to style striped knit
Valkoiset farkut asuinspiraatio // White jeans outfit inspiration

Pitkävartiset saapikkaat talvella ja kesällä

Myös pitkävartiset polveen asti tai jopa ylemmäs ulottuvat saappaat, eli niin sanotut otk-bootsit (over the knee) sopivat käytettäväksi ympäri vuoden. Talvella tietysti leudompina ja kuivempina päivinä, ja kesällä puolestaan silloin kun ei ole se ihan kaikkein helteisin kausi. Talvella pitkävartisten bootsien kanssa sopii parhaiten nimenomaan farkut sekä midimittaiset neulemekot tai -hameet. Lämpöisempään vuodenaikaan puolestaan shortsit, minihameet ja lyhyet mekot yhdistettynä ylipolven saappaisiin luovat ihania kontrasteja ja mielenkiintoisen kokonaisuuden. 

Over the knee boots for winter and summer

And the over the knee boots are also a fashion piece you can wear year around. Obviously with some common sense though, the coldest winter days are not for these shoes and neither are the heatwave days of summer either. In winter, style the boots with jeans like I've done here or with a midi length knitted dress or skirt. And when the temperatures are warmer, pair over the knee boots with shorts, mini skirts or short dresses to create an interesting outfit with contrasts.

Tyylikäs talviasu // Chic winter outfit

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig