7 January 2023

6 syytä varata henkilökohtainen stailaus & tyylikonsultaatio

Vuoden ensimmäiset viikot ovat loistavaa aikaa tarkastella myös omaa tyyliä ja vaatekaappia. Minkälaisen fiiliksen ne saavat aikaan? Onko se fiilis sellainen, jonka haluat sen olevan? Mitä muutoksia haluan tehdä tyyliini tänä vuonna, vai haluanko ollenkaan? Minkälaisen tunteen ihan oikeasti haluan, että vaatteeni tuovat minulle? 

Vaatekaapin ovien avaaminen ja sen sisällön syvällisen tarkastelun aloittaminen aiheuttaa monelle ahdistusta, tai vähintäänkin ärsytystä. Henkilökohtainen stailaus ja tyylikonsultaatio auttavat löytämään vastaukset tyylikysymyksiin helposti, vaivattomasti ja ilman ahdistusta. 

Henkilökohtainen stailaus Helsinki

6 syytä varata henkilökohtainen stailaus & tyylikonsultaatio

1. Saat takaisin sen kenties joskus kadonneen itsevarmuuden vaatekaapin ovien ja peilin edessä

Henkilökohtaisen stailauksen ja tyylikonsultaation tärkein tehtävä on auttaa sinua löytämään itsevarmuus oman tyylin ja pukeutumisen kanssa, ja auttaa sinut päästämään irti rajoittavista tyyliajatuksista. Monet meistä ovat tottuneet vuosikausia ajattelemaan, että en voi pitää tätä tai tuota vaatetta tai tätä tai tuota väriä, koska vartaloni on tämän mallinen tai minulla on tämän väriset hiukset tai silmät tai ihon sävy. Muoti, tyyli ja pukeutuminen on nykyään vapaampaa kuin koskaan, eikä varsinaisia "sääntöjä" oikeastaan enää ole. Totta kai esimerkiksi toimistolle pukeudutaan eri tavalla kuin ystävän syntymäpäiväjuhlien jatkoille, mutta nyt 2020-luvulla voi unohtaa aiempien vuosikymmenten muotisäännöt. Henkilökohtainen stailaus ja tyylikonsultointi auttaa sinua päästämään irti näistä rajoittavista tyyliajatuksista, jotta voit nauttia pukeutumisesta juuri sellaisena kuin olet. 

2. Opit tunnistamaan ja tuntemaan omaa tyyliäsi

Henkilökohtainen stailaus ja tyylikonsultointi auttaa sinua tunnistamaan ja sanoittamaan omaa tyyliäsi. Se puolestaan auttaa sinua välttämään hutiostoksia tulevaisuudessa, kun tiedät jo valmiiksi minkälainen tyylisi oikeasti on, minkälaisia vaatteita ihan oikeasti käytät, ja minkälaisia hankintoja vaatekaappiin kannattaa tehdä. 


Tyylikonsultti Helsinki

3. Opit yhdistelemään vaatekaapissasi jo olevia vaatteita ja asusteita uusilla tavoilla

Henkilökohtainen stailaus ja tyylikonsultaatio ei missään nimessä tarkoita vaatekaapin täydellistä uudistamista ja kilometrin pituista ostoslistaa. Päinvastoin. Henkilökohtaisen stailauksen ja tyylikonsultaation tarkoitus on auttaa sinua yhdistelemään uusilla tavoilla niitä vaatteita ja asusteita jotka sinulla jo on. Kun vaatekaapille ottaa avuksi toisen silmäparin joka katsoo sen sisältöä uusilla silmillä ja erilaisilla ajatuksilla, löydätkin yhtäkkiä uusia ideoita ja inspiraatiota omasta vaatekaapistasi hankkimatta sinne mitään uutta. 

4. Opit, mitä vaatteet ja pukeutuminen viestivät sinusta ja kuinka voit käyttää sitä hyödyksi

Vaatteet, tyyli ja pukeutuminen viestivät meistä muille halusimme sitä tai emme. Pukeutumisen täytyy ensisijaisesti tuoda hyvä ja itsevarma olo meille itsellemme, ja sen vuoksi onkin tärkeää että pukeudumme itseämme varten. Henkilökohtainen tyylikonsultaatio kuitenkin auttaa sinua ymmärtämään pukeutumisen kautta tapahtuvaa sanatonta viestintää, ja kuinka voit käyttää sitä hyödyksesi esimerkiksi työelämässä tai yrittäjänä. 

Henkilökohtainen stailaus ja tyylikonsultti Helsinki

5. Tunnistat mahdolliset vaatekaapin uudet tarpeet paremmin

Henkilökohtainen stailaus ja tyylikonsultointi ei tosiaan välttämättä tarkoita uusien hankintojen tekemistä, mutta usein stailauksen ja konsultaation aikana esiin nousee muutamia vaatekaapista puuttuvia vaatteita, jotka hankkimalla pystyt hyödyntämään vaatekaapin muuta sisältöä entistäkin enemmän, paremmin ja monipuolisemmin. Yleensä nämä ovat vaatekaapin niin sanottuja klassikoita, kuten trenssitakki, valkoinen kauluspaita tai musta bleiseri. Tällaisia klassikkoja löytyy hyvin myös second hand -liikkeistä, ja uusien hankintojen kanssa voit hyvin hyödyntää "yksi sisään yksi ulos" -ajatusta. Jos hankit esimerkiksi sen ajattoman ja parhaimmassa tapauksessa koko loppuelämän ajan palvelevan klassisen trenssin, niin ehkä voit laittaa sen vain muutaman kerran käytössä olleen, heräteostoksena hankitun välikausitakin eteenpäin? 

6. Opit hyödyntämään vaatekaappiasi täyteen potentiaaliinsa ja saamaan sen sisällöstä kaiken mahdollisen irti

Onko vaatekaapissasi vaatteita, jotka on varattu vain juhliin/toimistolle/treeniin? Monella meistä on. Henkilökohtaisen stailauksen ja tyylikonsultoinnin aikana opit kuitenkin, kuinka voit hyödyntää ihan kaikkia vaatteitasi enemmän myös tavallisessa arjessa. Näin opit käyttämään vaatekaappisi aarteita entistä enemmän, jolloin myös niiden cost per wear eli hinta käyttökertaa kohden putoaa huomattavasti. Miksi et esimerkiksi pukisi ihanaa silkkipaitaa yhdessä farkkujen kanssa kun menet ystävän kanssa brunssille? Jos paita on varattu vain juhlatilaisuuksiin niin se on varmasti sellainen joka saa sinulle hyvän ja itsevarman olon, ja juuri siitä syystä sitä pitäisi käyttää useammin. 


Tunnistitko itsesi ja avuntarpeesi näistä kohdista? Lue lisää ja varaa henkilökohtainen stailaus ja tyylikonsultaatio nyt, ja voit nauttia muodista ja pukeutumisesta itsevarmasti vuonna 2023. 

Psst! Tilaa Tyylikirje, niin saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi tärkeimmät muotiuutiset ja parhaat tyylivinkit. Tilaamalla Tyylikirjeen saat lahjaksi 8 helppoa askelta tyylikkääseen pukeutumiseen -oppaan. 

Find Me:


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig