11 April 2023

How to Style Cropped Trench Coat

Postaus sisältää mainoslinkkejä* // This post contains ad links*

Kuinka stailata vajaamittainen trenssi // How to wear cropped trench coat

Trenssitakki on aina varma, ajaton, klassinen ja tyylikäs valinta. Trenssi on ehdottomasti niitä vaatekaapin peruspilareita, joka mielestäni tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista. Trenssejäkin on niin monia erilaisia mitä tulee väreihin, malleihin, istuvuuksiin, pituuksiin, leikkauksiin ja muihin yksityiskohtiin, että olen aivan vakuuttunut että tässä maailmassa on jokaiselle juuri se oikea trenssi. Se ei vain välttämättä ole tullut sitten vielä vastaan, jos kaapista edelleen puuttuu tämä klassinen ja aina tyylikäs vaatekappale. 


A trench coat is always a foolproof, timeless, classic and chic option to go for. It's definitely one of those wardrobe staples, that I personally think everyone ought to have in their wardrobe. There are so many different trench coats on the market when it comes to colours, fits, lengths and details, that I'm convinced that there is a trench coat for everyone out there. You just haven't come across the right one yet if this classic and always stylish piece of outerwear is still missing from you wardrobe. 

Kevätmuoti 2023: lyhyt trenssi // Spring fashion 2023: cropped trench coat

Trenssimuoti 2023

Kuten todettua, trensseissä on mistä valita. Ja vaikka trenssi sinänsä ei oikeastaan koskaan mene pois muodista, niin trenssimuodissa itsessään tulee selkeitä vaihtuvia kausia ja trendejä. Muutama vuosi sitten hyvin sotilasmainen ja istuva polvipituinen trenssi oli kaikkein suosituin, kun taas viime aikoina liehuvat, ylisuuret ja viittamaiset trenssit ovat olleet se juttu. Tämän kevään trenssimuodin puolestaan voi tiivistää yhteen sanaan: vajaamittainen. 

Trench coat fashion 2023

As mentioned, there really are many options to choose from when it comes to trench coats. And even though the trench coat per se never really goes out of fashion, there certainly are trends and variations within trench coat fashion itself. A few years ago it was all about the militaresque trench coat, whereas recently the long and floaty, almost cape like trench coats have been the most popular ones. And as for trench coat fashion for this spring, there is one word to summarise it: cropped. 

Kevät trendit 2023, lyhyt trenssi // Spring trends 2023, cropped trench

Kuinka stailata vajaamittainen trenssi

Vajaamittainen, eli niin sanotusti cropped-mallinen, trenssi tuo trenssimuotiin taas ripauksen vähän jotakin uutta ja piristävää, mutta säilyttää silti trenssin tyylikkään ajattomuuden. Oma lyhyt trenssini sai ensimmäiselle ulkoilulleen kaverikseen muitakin vaatekaapin klassikoita: siniset farkut, valkoisen kauluspaidan, mustat Converset ja Ray-Banin Wayfarer -aurinkolasit. Kun tällaisia klassikoita ja peruspilareita yhdistää toisiinsa, lopputuloksena on takuuvarmasti hyvännäköinen asukokonaisuus. Mutta vaikka asu koostuu ajattomista vaatekappaleista, niin kokonaisuus ei kuitenkaan ole tylsä - kiitos nimenomaan vajaamittaisen trenssin joka tekee lookista trendikkäämmän ja päivittää sen täydellisesti kevääseen 2023. Lopputuloksena on ihanan raikas kevätasu, jossa klassisuus ja trendikkyys ovat hyvin tasapainossa.

How to wear a cropped trench coat

A cropped trench coat brings a touch of little something new and different to the trench coat fashion, yet it still stays true to the classic timelessness and chicness of the piece. For its first outing, I paired my cropped trench coat with other wardrobe staples: blue jeans, white shirt, black Converse and Ray-Ban Wayfarer sunglasses. When you mix and match these kind of style staples together, the result is a look you simply cannot go wrong with. However, although the outfit is put together from timeless pieces it still doesn't look boring - thanks exactly to that cropped trench coat which adds that trendy touch to the look and updates it just perfectly to spring 2023. The final result is a lovely and fresh spring outfit that strikes the perfect balance between classy and trendy. 

Lyhyt trenssi asuinspiraatio // Cropped trench outfit inspiration
Kevään muoti ja trendit, lyhyt trenssi // Spring fashion and trends, cropped trench coat

Loppukevään ja kesän henkilökohtaiset stailaukset ja tyylikonsultaatiot varataan nyt! Varaa omasi. 

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig