18 April 2023

Marketmuoti 2023: klassikoita, trendejä & huippumuotia

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket

Milloin viimeksi olet käynyt viikon ruokaostosten yhteydessä kurkkaamassa myös Citymarketin pukeutumisen osastoa? Niinpä. 

Kun olin lapsi ja asuttiin vielä perheen kanssa Porissa, niin Citymarkettien vaateosastot oli erittäin tuttuja paikkoja vaateostoksille. Ja vielä myöhemmin kun muutettiin Espooseen, niin usein tehtiin urheiluvaatehankintoja nimenomaan sillä samalla reissulla kuin meidän perheen viikon ruokaostoksetkin. 

K-Citymarket Mywear naisten vaatteet
Marketmuoti

Mywear Mom fit farkut LEA // Mywear paitis BIGI // Mywear kaulusneule SILVER

Marketmuoti 2023 = vaatekaapin klassikoita & kauden trendejä

Nyt edellisestä kerrasta Citymarketin pukeutumisen osaston hyllyjen välissä oli ehtinyt kulumaan jo monta vuotta, eli ei siis ihme että tässä ajassa marketmuoti on kokenut aivan mielettömän kasvojenkohotuksen. Marketmuoti ei todellakaan tarkoita huonolaatuisia trikoovaatteita tai säkkimäisiä paituleita, vaan esimerkiksi tyylikkäitä takkeja, farkkuja, neuleita, mekkoja, laukkuja, kenkiä ja muita asusteita. Kaikki edellä mainitut ja paljon muutakin kuuluvat K-Citymarketin naisten muodin valikoimaan, josta voi tehdä löytöjä sekä niiden klassikoiden ja vaatekaapin peruspilareiden parista kuin kauden trendienkin osalta. Esimerkiksi ulkovaatteiden valikoimaan kuuluu tikkitakkeja (myös herkullisissa kevätkauden väreissä!), parka-takkeja, toppaliivejä ja farkkutakkeja. Myös materiaaleihin on panostettu, ja esimerkiksi neuleissa on käytetty ihan aitoa villaa. 20.-26. huhtikuuta Cittarissa on kaikki naisten Mywear -vaatteet -40%, eli esimerkiksi kuvissa näkyvät farkut, kauluspaidan tai neuleen voi kampanja-aikana napata kassalle 40% alennuksella. 

K-Citymarket naisten vaatteet

Huippumuotia K-Citymarketista

Tyylikkyys ei siis tosiaankaan ole kiinni siitä, mistä vaatteensa ostaa tai mitä brändejä käyttää, vaan siitä että vaatteet itsessään ovat tyylikkäitä, ja saavat kantajalleen hyvän sekä itsevarman olon. Tiesitkö, että itse asiassa suurin osa Suomessa ostetuista vaatteista ostetaan nimenomaan sieltä kaupan hyllystä samalla kertaa kuin se leipä, maito ja kahvipakettikin? Siksi onkin hienoa, että myös marketmuoti paranee paranemistaan, ja pikku hiljaa tämä tuulipukukansa alkaakin kääntyä tyylikkääksi ja trendikkääksi kansaksi ;) Tästä hyvä esimerkki on myös muun muassa kansainvälistä uraa tehneen ja Vuoden nuori suunnittelija -palkinnon vuonna 2020 voittaneen Ervin Latimerin K-Citymarketille suunnittelema Freedom by Ervin Latimer -mallisto. 

Uusi suosikkiasu, mielenkiintoinen ja piristävä trendi, tai monta vuotta kaapissa pysyvät ja käytössä palvelevat peruspilarit voikin siis ihan yhtä hyvin löytää samalla kauppareisulla kuin viikon ruokaostoksetkin. 

K-Citymarket Mywear naisten vaatteet

Kurkkaa K-Citymarketin naisten pukeutumisen osastolta ainakin nämä

- Farkut
- Kauluspaidat
- Perusvaatteet: t-paidat, topit
- Neuleet ja neuletakit
- Takit: tikkitakit, parkat, farkkutakit

Kaikki K-Citymarketin Mywear naisten vaatteet -40% 20.-26. huhtikuuta. 
#kcitymarket #cittarihoitaa

Find Me:


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig