22 May 2023

Kesän paras asuste

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Silkkihuivit on ehdottomasti yksiä parhaimmista asusteista, erityisesti näin kevät- ja kesäaikaan. En keksi oikeastaan muita asusteita kuin aurinkolasit, jotka kiilaavat silkkihuivien ohi omalla kevät- ja kesäasusteiden top listallani. Suosittelen silkkihuiveja aina myös asiakkailleni, ja olen saanut monen upean naisen silmät avautumaan silkkihuiveille stailauksien ja tyylikonsultointien yhteydessä. 

Miten pukea silkkihuivi

Ibero huivi (pr lahja, samankaltainen mustavalkoinen silkkihuivi*) // Arket bleiseri* // Arket t-paita* // NA-KD farkut (samankaltaiset vaaleat suorat farkut*) // Steve Madden kengät (samankaltaiset mustat nilkkurit*) // New Look laukku (samankaltainen musta laukku*) 

3 syytä, miksi silkkihuivi on kesän paras asuste

Helppous

Silkkihuivit ovat todella helppo tapa piristää asua kuin asua. Kaikkein yksinkertaisinkin asukokonaisuus muuttuu hetkessä mielenkiintoisemman näköiseksi kun sen asustaa silkkihuivilla. Ja vaikka silkkihuivin sitomisessa vain oma luovuus ja taivas on rajana kaikille eri tavoille ja solmuille, niin jo ihan se super helppo ja simppeli perussolmulla kaulaan sidottu silkkihuivi on loistava tapaa tehdä asusta hieman elegantimpi ja todella chic. 

Kuinka käyttää silkkihuivia

Käytännöllisyys

Käytännöllisyys on toinen syy, miksi silkkihuivit ovat loistavia kevät- ja kesäkauden asusteita. Koska kesäsää on tunnetusti hieman arvaamaton, huivi saattaa välillä tulla tarpeeseen ihan senkin takia että se voi tuoda hieman lisälämmikettä kaulalle viileänä kesäpäivänä. Silkkihuivin voi myös solmia päähineeksi, jolloin se puolestaan toimii hattuna ja suojaa auringonpistokselta tai sen voi solmia hiuspannaksi, jolloin se auttaa hiuksia pysymään hieman paremmin paikoillaan tuulisina kesäpäivinä.

Monipuolisuus

Käytännöllisyydestä päästäänkin kolmanteen syyhyn, miksi silkkihuivit kuuluvat omiin kesäkauden lempiasusteisiini: ne ovat monipuolisia ja monikäyttöisiä. Kuten todettua, vain taivas ja oma luovuus on rajana kaikille niille eri tavoille kuinka silkkihuivin voi solmia, sekä mihin kaikkialle ne voi solmia. 

Silkkihuivi stailausvinkit
Silkkihuivi asuinspiraatio

Näin stailaat silkkihuivin

Silkkihuivi kaulan ympärillä on varmasti se kaikkein klassisin ja perinteisin tapa käyttää huivia, mutta sen lisäksi silkkihuivia voi käyttää hiuksissa sekä hiuspantana että hiuslenkin ympärille solmittuna jos hiukset ovat kiinni. Rannalla silkkihuivin voi tosiaan solmia päähineeksi, tai kuumilla kesähelteillä tarpeeksi iso silkkihuivi muuntautuu helposti ja nopeasti kauniiksi kesätopiksi. Yksi omia suosikkitapojani käyttää silkkihuivia on myös sitoa se käsilaukun kahvaan tai hihnaan, jolloin huivi tuo laukkuun ihanan persoonallisen yksityiskohdan. Laukkuun solmittuna se myös kulkee kätevästi mukana siltä varalta että sitä tarvitaan myöhemmin lämmittämään kaulan ympärillä, pitämään hiukset kurissa tuulta vastaan tai suojaamaan auringonpistokselta paahteessa. 

Miten solmia silkkihuivi

Eri tapoja käyttää silkkihuivia

- Kaulan ympärille solmittuna (Pinterest on täynnä erilaisia ihania tapoja solmia huivi!)
- Hiuksissa hiuslenkin ympärillä kun hiukset ovat ponnarilla tai nutturalla
- Hiuksissa hiuspantana
- Päähineenä
- Toppina
- Käsilaukun hihnassa tuomassa ihana extra yksityiskohta ja piristys asuun


Kesän stailaukset & tyylikonsultoinnit varataan nyt - varaa omasi!
Tilaa Tyylikirje ja saat lahjaksi 8 helppoa askelta tyylikkääseen pukeutumiseen -oppaan. 

SHARE:

2 comments

  1. Huivia voi käyttää myös mekon tai housujen vyönä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta! Ihan super hyvä lisäys tälle listalle :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig