4 May 2023

Näin tuot trendikkyyttä klassiseen tyyliin

Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Kun kuvailen omaa tyyliäni, on sanavalinnat ehdottomasti klassinen ja ajaton. Tykkään kuitenkin tuoda klassiseen ja ajattomaan pukeutumiseen myös ripauksen kunkin kauden trendejä, jolloin asut näyttävät mielenkiintoisilta ja noh, trendikkäiltä, mutta ennen kaikkea oma inspiraationi pukeutumiseen pysyy yllä. Kuten Instagram-biossani lukee, tyyliäni kuvaileekin ehkä kuitenkin kaikkein parhaiten lausahdus: "classic style with a touch of trends". 

Kuinka stailata bomber-takki

3 vinkkiä, kuinka tuoda trendejä klassiseen pukeutumiseen

Ole valikoiva

Trendeihin ei kannata lähteä mukaan ihan vain koska jokin on trendikästä. Jos jokin trendi ei tunnu yhtään omalta jutulta, niin skippaa se suosiolla olipa kyseessä kuinka iso kauden trendi tahansa, johon "kaikki muotitietoiset pukeutuvat". Valitse sen sijaan ne kauden trendit, jotka oikeasti näyttävät ja ennen kaikkea tuntuvat hyviltä ja omaan tyyliin sopivilta. On parempi skipata double denim kokonaan ja pukea farkut ja farkkutakki erikseen eri asuihin, kuin yrittää kärvistellä ne päällä samaan aikaan jos kahden farkkuvaatteen yhdistäminen saa olon vain epämukavaksi. Kaikkein parhaimman näköisiä asukokonaisuuksia ovat kuitenkin aina ne, jotka tuntuvat hyviltä päällä - olipa asuissa sitten kauden trendejä tai ei. 

Vaalea bomber-takki asuinspiraatio

Zara bomber (samantyylinen vaalea bomber-takki*) // Arket t-paita* // NA-KD hame (samantyylinen musta satiinihame*) // New Balance lenkkarit (samantyyliset valkoiset New Balance lenkkarit*)

Aloita pienesti

Laukut, kengät, korut, hatut sekä muut asusteet ja yksityiskohdat ovat loistava tapa tuoda ajattomaan ja klassiseen asukokonaisuuteen ripaus trendikkyyttä. Myös erilaiset materiaalit, tekstuurit ja värit toimivat hyvin pieninä trendipäivityksinä klassiseen tyyliin. Päivitä farkut ja valkoinen paita -look pukemalla päähän esimerkiksi kalastajanhattu, tai solmi kaulaan kolmiulotteinen kaunis ruusuke. 

Klassinen ja ajaton tyyli trendeilläVaalea bomber-takki asuinspiraatio

Luota tuttuun ja turvalliseen pohjaan

Klassinen ja ajaton tyyli sekä kauden trendit korostavat kauniisti toinen toisiaan ja saavat toisistaan ne parhaimmat puolet esiin kun asun pohja on tuttu ja turvallinen. Neutraali väripaletti sekä selkeät linjat ja leikkaukset ovat sitä klassista ja ajatonta pukeutumista parhaimmillaan. Kun neutraaleihin väreihin ja yksinkertaisiin leikkauksiin yhdistää kauden trendejä, kokonaisuuskin pysyy tyylikkäänä ja asukokonaisuus myös tuntuu omalta ja sitä kautta myös näyttää hyvältä. Tästä hyvänä esimerkkinä on tämä kuvien asukokonaisuus. Bomber-takit ovat yksi kevään ja kesän 2023 isoimpia trendejä, mutta kun bomber-takki itsessään on selkeälinjainen ja neutraalin värinen ja yhdistyy vielä vaatekaapin klassikkoelementteihin valkoiseen t-paitaan ja mustaan silkkihameeseen, on kokonaisuus juurikin sitä "classic style with a touch of trends" -kategoriaa. Ja sen takia viihdyinkin tässä asussa mielettömän hyvin. 

Kesän henkilökohtaiset stailaukset ja tyylikonsultaatiot varataan nyt. Varaa omasi!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig