14 June 2023

Rehellinen arvio Chanel Slingback kengistä

Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Muutama viikko sitten kenkäkaappini täydentyi yhdellä pitkään haaveissa olleella parilla: Chanelin ikonisilla klassikko Slingback kengillä. Jos olet harkinnut kenkien ostamista, niin tämä postaus tarjoaa hyödyllistä tietoa ja Chanel Slingback kokemuksia. 

Chanel Slingback kokemuksia

Nelly.com bleiseri (samantyylinen ylisuuri bleiseri*) // Gina Tricot housut (samantyyliset vaaleat satiinihousut*) // Gina Tricot vyö* // Glitter aurinkolasit* // Gaul the Label laukku // Chanel kengät

Chanel Slingback Beige & Black

Ostopaikka: 

Chanel Stockholm, Birger Jarlsgatan 7

Ostoaika:

Huhtikuu 2023

Hinta:

1034 € 

Chanel Slingback hinta

Koko & mitoitus: 

Sanoisin, että periaatteessa normaali mitoitus mutta ennemmin kallellaan suurempaan kuin pienempään mitoitukseen. Olin itse hieman kahden koon välillä, mutta päädyin normaaliin kokooni 37 vaikka sovitin myös kokoa 36. Pienempikin meni jalkaan ja tuntui hyvältä, mutta kenkä kuitenkin istui kantapään alta paremmin koossa 37. Chanelin Slingbackeista ei ole puolikkaita kokoja, mutta todettiin myyjän kanssa yhdessä, että koko 37 ja päkiäpohjallinen olivat mulle se oikea ratkaisu. Jos mietit Slingbackien ostamista, niin kannattaa siis ehdottomasti kokeilla paria eri kokoa ja miettiä vaihtoehtoja myös erilaisten pohjallisten kanssa. Ja jos harkitset kenkien ostamista second handina, niin kannattaa ehdottomasti ensin kokeilla kenkiä oikeasti jalkaan, mikäli se vain on mahdollista. 

Chanel Slingback kengät mitoitus

Chanel Slingback kokemuksia

Slingbackit on olleet mulla jalassa nyt pari kertaa, sillä nämä eivät todellakaan ole mitkään kylmien tai kosteiden säiden kengät. Molemmilla kerroilla kengät olivat jalassa useamman tunnin ajan, ja niillä tuli myös oikeasti käveltyä paljon. Mutta ihan rehellisesti, Slingbackit todella vaativat niin sanotun sisäänajon. Ensimmäisella kerralla kipitin kengissä ympäri Helsinkiä ja jalat eivät olleet kaunista katsottavaa päivän jälkeen. Toinen kerta puolestaan ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia, vaan kengät tuntuivat hyviltä jalassa koko käytön ajan eikä rakkojakaan enää syntynyt. 

6,5 senttimetrin korko on juuri sopiva tuomaan ryhtiä asukokonaisuuteen ja olemukseen, mutta kuitenkin tarpeeksi matala niin että tällainen useimmiten matalia kenkiä suosivakin pärjää koroissa hienosti. Kenkien nilkkaremmi tuntuu myös mukavalta kävellessä, eikä se tehnyt rakkoja jalkoihin ensimmäiselläkään käyttökerralla.

Chanel Slingback arvio
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig