19 June 2023

Top 3 Kesätrendit

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Kesä, vihdoin! Kyllä tätä aurinkoa ja lämpöä onkin odotettu. Itse aloitin kesästä ja kesäpukeutumisesta haaveilun ja inspiroitumisen jo hyvissä ajoin keväällä, ja tällä hetkellä olenkin super innoissani että pääsen vihdoin pukeutumaan kaikkiin niihin suunnittelemiini kesäasuihin ja sisällyttämään kesäasuihin myös tämän kesän trendejä. Tänä vuonna omat kesätrendien suosikkini voikin tiivistää kolmeen top trendiin. 


&Other Stories mekko (samankaltainen musta virkattu mekko*) // Birkenstock sandaalit* // Dior laukku

Top 3 kesämuodin trendit

Kaikki virkattu

Tänä kesänä kaikki virkattu on todella in. Olipa kyseessä mekko, toppi, shortsit tai esimerkiksi laukku, niin virkatut pinnat ja materiaalit ovat ehdottomasti yksi kesän 2023 suurimmista trendeistä. Virkatut materiaalit näyttävät super söpöiltä, ja ovat ihanan kevyitä materiaalieja kesään. Erityisesti virkatut tai ns. "reikäneulos" mekot kuuluvat omiin suosikkeihini tänä kesänä. Virkattu mekko on aivan täydellinen rantavaate biitsille bikinien tai uimapuvun päälle, mutta kun alle pukee pyöräilyshortsit ja topin niin virkattu mekko toimii loistavasti myös kaupunkikäytössä. Ihoa kuultaa läpi juuri sopivasti, mutta kokonaisuus on silti elegantti ja chic. 

Kolmiulotteiset ruusuyksityiskohdat

Kukkakuosi on aina varma valinta kesällä, siinä ei ole mitään uutta tai yllättävää. Mutta tänä vuonna perinteisten kukkakuvioiden lisäksi isona kukkatrendinä näkyy myös suuret kolmiulotteiset ruusut asun yksityiskohtana. Iso ruusu näyttää super hyvältä erityisesti kaulassa, mutta myös ruusurintaneulat ja ruusuin koristellut kengät ovat ehdottomasti kesän 2023 trendien kärkipäässä. Oma kesän ruususuosikkini on kotimainen KUOKSA, josta kirjoitinkin jo aiemmin tässä postauksessa. Samassa postauksessa myös yksi tapa ruusuyksityiskohdan yhdistämiseen, eli käy lukemassa postaus jos kaipaat stailausinspiraatiota. 

Kaikki farkku

Vuosi 2023 on tuntunut olevan pitkästä aikaa ihan kunnolla farkkujen kulta-aikaa. Eikä ainoastaan niiden klassikkohousujen, vaan myös farkkupaidat, farkkutakit, farkkuhameet ja erilaiset farkkuasusteet ovat tulleet ryminällä trendien kärkeen. Double denimistä puhumattakaan. Eikä tämä kesäsesonkikaan ole poikkeus, vaan farkku trendaa myös kesämuodissa. Farkkushortsit ovat kukkakuosin tapaan pettämätön kesäklassikko, mutta tänä kesänä farkkushortsien lisäksi erityisesti farkkuhameet niin maksi- kuin minimitassa sekä korsettimaiset farkkutopit ovat super trendikkäitä. Farkkuhame ja -toppi yhdessä luovat myös täydellisen double denim -kokonaisuuden kesään. SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig