7 October 2023

Helpot vinkit cowboy bootsien stailaamiseen

Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Yksi tämän syksyn isoimmista kenkätrendeistä on ihan ehdottomasti cowboy bootsit. Yksiväriset, moniväriset, korkeat, matalat, neutraalit, kirkkaat, pitkävartiset, lyhytvartiset, kultaiset, hopeiset, nahkaiset, denimistä valmistetut... Tänä syksynä cowboy bootseissa anything goes! Ja sama oikeastaan myös toisinpäin, cowboy bootsit go with anything! Jos bootsien stailaaminen asukokonaisuuksiin kuitenkin mietityttää, niin tässä muutama helppo vinkki, kuinka yhdistää cowboy bootsit syysasuihin. 

Miten yhdistää cowboy bootsit

Gina Tricot neulemekko (samankaltainen neulemekko*) // Stradivarius cowboy bootsit (samankaltaiset cowboy bootsit*) // Second hand bomber takki (samankaltainen bomber nahkatakki*)

5 x miten yhdistää cowboy bootsit

Joka syksyn luottokombo: cowboy bootsit & neulemekko

Neulemekot on joka syksyn varma valinta, ja tänä vuonna syysvaatekaapin klassikkoon on helppo lisätä ripaus trendikkyyttä ja kontrastia yhdistämällä neulemekkoon cowboy bootsit. Lisää trendikkyyttä ja kontrasteja lookiin saa lisäämällä asuun vielä tämän syksyn trenditakin, eli bomber nahkatakin tai moottoripyörätakin. 

Varma valinta tuttua ja turvallista: cowboy bootsit & farkut

Jos jokin vaatekappale kuuluu vaatekaapin peruspilareihin, niin farkut! Farkkuihin on helppoa ja vaivatonta yhdistää melkeinpä mitä vain, eli myös cowboy bootsit toimii farkkujen kanssa loistavasti. Sujauta kapeampi lahje bootsin varren sisälle, kun taas leveälahkeiset farkut voi pukea bootsien kanssa antamalla lahkeen laskeutua bootsien päälle niin että vain kenkien kärjet jäävät näkymiin. Super kiva look erityisesti jos bootsien kärjessä on pieni metalliyksityiskohta! 

Cowboy bootsit stailaus

Seksikästä särmikkyyttä: cowboy bootsit & minihame

Minihameet näyttää aina hyvältä bootsien kanssa, myös cowboy bootsien. Seksikäs ja naisellinen minihame saa särmikkyyttä bootseista, jolloin kokonaisuus näyttää mielenkiintoiselta, harkitulta ja super tyylikkäältä! Pue yläosaan rento ylisuuri villapaita, jolloin asuun tulee mittasuhteiden vastakkaisuuksia ja kokonaisuus sopii täydellisesti syksyyn. 

Kiinnostavia kontrasteja: cowboy bootsit & jakkupuku

Voiko cowboy bootseja käyttää myös toimistolla? Todellakin voi kun ne yhdistää siistiin jakkupukuun! Liituraitapuku on tämän syksyn ehdoton ykköstrendi jakkupukujen maailmassa ja näyttää hyvältä myös cowboy bootseihin yhdistettynä. Kaikkein paras ja varmin bootsivalinta jakkupuvun kanssa on kokomustat cowboy bootsit, jolloin kokonaisuus pysyy kuitenkin hillityn trendikkäänä. Mutta mikäli rohkeus (ja työpaikan pukukoodi) antaa myöden, niin kokeile yhdistää liituraitaan esimerkiksi lehmäkuvioiset cowboy bootsit! 

Cowboy bootsit vinkit

Pariisi kohtaa Villin Lännen: cowboy bootsit & trenssi

Ja tottakai trenssi on aina hyvä valinta milloin vain missä vain! Trenssin ja cowboy bootsien luoma kokonaisuus on täydellinen 'parisian chic meets western cowgirl' look, joka näyttää super hyvältä tänä syksynä. Asukokonaisuuden tyylikkyys kulminoituu jälleen kerran kontrasteihin, joita trenssin ja cowboy bootsien yhdistelmässä on useampia: tyylillisesti klassista ja trendikästä sekä siistiä ja särmikästä, ja mittasuhteiden osalta puolestaan erilaisia pituuksia ja poikkileikkauskohtia. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig