25 October 2023

3 helppoa vinkkiä Victoria Beckham -tyylin luomiseen

Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Victoria Beckham tyylivinkit

Kuka muu on viime aikoina katsonut Netflixin Beckham-dokumenttia? Dokumenttisarjasta on puhuttu paljon, ja itsekin voin kyllä ehdottomasti suositella katsomaan. Sarja on nimittäin todella mielenkiintoinen vilkaisu David ja Victoria Beckhamin elämään, erityisesti tän power couple kaksikon alkuvuosiin.

Vaikka Beckhamien elämä itsessään ei kiinnostaisikaan, niin sarja on katsomisen arvoinen ihan vain Victoria Beckhamin asujen ja tyyli-inspiraation vuoksi. 90-luvun Posh Spice -aikoja enemmän itseäni inspiroi Victoria Beckhamin nykyinen tyyli ja dokumenttisarjassa vilahtavat täydelliset ja Victorialle hyvin ominaiset casual chic lookit. Ennustankin, että tulevien kuukausien aikana katukuvassa tullaan näkemään yhä enemmän Victoria Beckham -vaikutteita, sillä muoti ja trendit kulkevat aina käsi kädessä pop-kulttuurin ja sen ilmiöiden kanssa.

Victoria Beckham asuinspiraatio

Anine Bing housut* // H&M neule (samankaltainen harmaa pooloneule*) // Bubbleroom takki (samankaltainen harmaa ruututakki*) // Vagabond kengät*

Victoria Beckham on myös yksi niistä upeista naisista, jotka ovat tunnettuja tyylistään ja pukeutumisestaan. Naisen asuissa toistuvat usein samat tietyt elementit, jotka saavat aikaan sen Victoria Beckhamin nykyisen rennon mutta tyylikkään ja huolitellun lookin. 

Näin luot Victoria Beckham -tyylin

Räätälöidyt ja selkeälinjaiset siluetit

Victoria Beckhamin tyylissä toistuu ajattomat räätälöidyt ja selkeät leikkaukset sekä siluetit. Ajattele jopa hieman enemmän maskuliiniseen suuntaan, esimerkiksi suoralinjaisia villakangastakkeja ja puvunhousuja röyhelöiden, pitsin ja rusettien sijaan. 

Neutraalit värit

Toinen VB:n nykyiselle tyylille ominainen elementti on vaatteiden neutraalit värit. Räikeämmät vaatekappaleet on jääneet ysärille Posh Spicen aikakauteen, ja nykyään Victoria suosii pukeutumisessaan paljon valkoista, mustaa, harmaata ja ruskean sävyjä. 

Victoria Beckhamin tyyli
Miten luoda Victoria Beckham tyyli

Vaatekaapin peruspilarit

Värien lisäksi myös vaatekappaleissa itsessään Victoria Beckham luottaa tyylissään klassikoihin. Farkkuihin, valkoisiin t-paitoihin ja kauluspaitoihin, suoriin housuihin, pooloneuleisiin, bleisereihin ja toppeihin. Itselleni jäi dokumentista erityisesti mieleen yksi Victorian look, joka on ehkä kaikkien aikojen klassisin ja ajattomin ja näytti silti todella tyylikkäältä ja freshiltä Victorian yllä: farkut ja rento valkoinen t-paita. 

Miten pukeutua kuin Victoria Beckham
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig