16 October 2023

Loppuvuoden trendikkäin printti: liituraita

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Liituraita yhdistäminen

Tänä syksynä yksi comebackin tehnyt klassikkoprintti on ehdottomasti ylitse muiden. Ja se on tietysti liituraita. Klassinen liituraitakuvio, kuten niin monet muutkin printit ja kuosit, tulevat takaisin muotiin aina tasaisin väliajoin, ja tänä syksynä liituraita on taas trendikkäämpi kuin pitkään aikaan. 

Syysmuoti liituraita

Syysmuoti 2023: liituraita

Trendikkäimmät liituraitavaatteet

Erityisen hyvältä liituraita näyttää tänä syksynä räätälöidyissä vaatekappaleissa, eli suorissa housuissa, bleisereissä ja liiveissä. Räätälöityjen vaatteiden lisäksi liituraitaa nähdään tänä syksynä kuitenkin myös esimerkiksi minihameissa ja korsettia muistuttavissa bodice-topeissa. Naisellisen seksikkäisiin minihameisiin ja bodice-toppeihin liituraitakuosi tuo klassisuutta, ja esimerkiksi liituraitainen minihame näyttääkin todella hyvältä kun sen yhdistää perinteiseen, hieman ylisuureen ja maskuliiniseen valkoiseen kauluspaitaan. Korsettimainen toppi puolestaan kannattaa yhdistää johonkin klassisempaan alaosaan. Esimerkiksi siistit mustat suorat housut tai farkut ovat aina hyvä valinta, riippuen tilaisuudesta johon olet asun pukemassa. 

Liituraita puku

NA-KD liituraitapuku (samankaltainen liituraitableiseri* ja liituraitahousut*) // ARKET t-paita* // New Balance kengät (samankaltaiset valkoiset New Balance lenkkarit*) // Edblad kaulakoru*

Parhaat värit liituraitojen kanssa

Musta. Klassinen mustavalkoinen liituraita on aina varma valinta. 

Tummansininen. Valkoinen kapea liituraita tummansinisellä pohjalla on lähes yhtä klassinen kuin musta, mutta näyttää hieman raikkaammalta. 

Harmaa. Harmaan sävyjä nähdään joka syksy erityisesti neuleissa, mutta tänä vuonna myös harmaa liituraita näyttää todella hyvältä. 

Viininpunainen. Punainen on tämän syksyn 'colour of the season', ja punaisen sävyistä syksyinen viininpunainen sopii loistavasti liituraitojen pohjaksi.

Ruskea. Kuten muissakin väreissä, myös ruskean värin ja liituraitojen yhdistelmässä tummanruskeat sävyt ovat paras valinta. 

Liituraita vaatteet

Tärkein vinkki liituraitojen yhdistämiseen

Vältä liituraitojen kanssa muita pieniä printtejä, jotta kokonaisuus on silmälle helpompi ja miellyttävämpi. Simppelit ja yksiväriset perusvaatteet ovat kaikkein paras vaihtoehto, mutta mikäli tunnet olosi erityisen rohkeaksi ja haluat yhdistää printtiin printtiä, niin valitse mielummin suuria ja/tai graafisia kuvioita. 


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig