8 November 2023

Miten yhdistää hopeiset housut arkipukeutumisessa

Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Miten yhdistää hopeat housut

Kulta on pitkään pitänyt metallien kärkipaikkaa niin koruissa, kuin esimerkiksi pikkujoulukauden säkenöivässä pukeutumisessakin. Tänä syksynä hopea kuitenkin kiilaa vähintäänkin kullan rinnalle, ellei jopa edelle. Eli olipa kyseessä korut, asusteet tai vaatekappaleet, mikä tahansa hopeisena säihkyvä on tänä syksynä todella tyylikäs ja trendikäs valinta. 

Metallinhohto, kiilto ja kimallus liitetään usein nimenomaan juhlapukeutumiseen, varsinkin näin loppuvuodesta. Mutta hopeahousut toimii juhlan lisäksi ihan yhtä hyvin arjessakin. Sitä paitsi, oma pukeutumisfilosofiani on että vaatteita ei pidä varata vain juhlaan tai vain arkeen tai vain toimistolle tai vain treeniin. Kaikkein parhaimmat asukokonaisuudet syntyy ja vaatekaapista saa eniten irti kun käyttää ja yhdistelee ennakkoluulottomasti kaikkia vaatteita niin arkeen, juhlaan kuin sinne toimistollekin. Ja näin ollen myös hopeiset housut on ihan yhtä hyvä valinta tuikitavallisena toimistotiistaina, kuin perjantai- tai lauantai-illan vietossakin. 

Hopeat housut asuinspiraatio
Hopeat housut arkeen

H&M hopeiset housut* // Zara takki (samankaltainen ruskea takki*) // H&M neule (samankaltainen harmaa neule*) // Steve Madden nilkkurit (samankaltaiset nahkanilkkurit*)

Parhaat vinkit hopeisten housujen yhdistämiseen arjessa

Valitse neutraali ja yksinkertainen yläosa. 

Hopean väriset housut pääsevät kunnolla oikeuksiinsa ja korostuvat kauniisti hillitymmän yläosan kanssa. Näin asusta ei myöskään tule liian juhlava ja överi, vaan kokonaisuus sopii hyvin myös toimistoympäristöön. 

Miten stailata hopeat housut arkeen

Tuo lookiin pehmeyttä ja lämpöä.

Hopean metallinhohdon "kovuutta" ja "kylmyyttä" voi tasapainottaa yhdistämällä hopeahousujen kanssa pehmeitä materiaaleja ja lämpimiä sävyjä. Neuleet, villapaidat ja pörröiset terkokarvamateriaalit näyttävät erityisen kivoilta hopeaan yhdistettyinä ja värien osalta puolestaan tämän syksyn trendiväri suklaanruskea sopii tasapainottamaan hopean kylmyyttä. 

Pidä korut minimissä.

Koska hopeat housut ovat jo itsessään kuin korut, kannattaa lookin muut korut pitää minimissä ja minimalistisina. Ainakin siis arjessa. Näin korut eivät riitele housujen kanssa, vaan housut saavat kaiken ansaitsemansa huomion. Pienet ja sirot korut esimerkiksi korvissa tai yksittäinen sormus ovat todellakin ok, mutta arkipukeutumisessa on hyvä ajatus välttää isompia ja näyttäviä koruja. Ja entä sitten korujen väri? Voiko hopeahousujen kanssa käyttää kultaisia koruja? Todellakin voi! Nimenomaan kun korut ovat hillittyjä ja siroja, niin kultaiset korut ja hopeiset housut eivät riitele keskenään. 

Hopeat housut yhdistäminen arjessa

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig