1 November 2023

Näin stailaat trendikkään punaisen

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Helpot vinkit punaisen stailaamiseen

Kesä oli Barbie-pinkin aikaa, nyt syksyllä ja talvella puolestaan punaisen sävyt ovat kauden trendikkäimpiä. Erityisesti oikein kirkkaana räiskyvä punainen, mutta myös murretut punaisen sävyt kuten tumma viininpunainen ja ruosteeseen taittava punainen. Ja hädin tuskin uskon "värittömänä" pukeutujana itsekään kun sanon, että mä olen aivan rakastunut punaiseen väriin tänä syksynä. Siinä vain on jotain todella voimakasta. Kaikkein rohkein vetää päälle esimerkiksi punaisen villakangastakin tai jakkupuvun, mutta myös pieninä aksentteina ja yksityiskohtina punainen piristää loppusyksyn ja tulevan talven asuja ihanasti. 

Kuinka stailata punainen väri

H&M paita* // H&M takki (samankaltainen ruskea villakangastakki)* // Lindex housut (samankaltaiset ruskeat nahkahousut*) // Stradivarius bootsit (samankaltaiset cowboy bootsit*) // Gina Tricot vyö*

3 vinkkiä punaisen värin stailaamiseen

Valitse suosikkisävysi

Punainen on harvoin vain punainen. Kuten kaikissa väreissä, myös punaisesta on olemassa eri sävyjä ja vivahteita. Valitse siis se punainen, joka tuntuu kaikkein parhaimmalta ja omimmalta juuri sinulle: kirkas paloauton punainen, lämmin ruosteenpunainen, syksyinen ja tumma viininpunainen tai jokin muu sinua eniten puhutteleva punaisen sävy. Kun punainen tuntuu sinusta hyvältä ja omalta, niin se myös näyttää siltä!

Miten yhdistää punainen väri

Yhdistä klassikkoväreihin

Punainen on itsessään todella näyttävä katseenvangitsijaväri, joten se kannattaa yhdistää johonkin neutraalimpaan. Musta, harmaa, valkoinen ja beige ovat aina hyviä vaihtoehtoja, mutta punainen toimii erityisen hyvin myös toisen tämän syksyn trendivärin eli tummanruskean kanssa. Toinen vaihtoehto puolestaan on mennä niin sanotusti all in, ja vetää päälle punaista päästä varpaisiin esimerkiksi punaisen jakkupuvun muodossa.

Miten stailata punainen väri

Luota asusteisiin & yksityiskohtiin

Punainen näyttää nyt todella hyvältä myös asun pienissä yksityiskohdissa. Erityisesti punaiset kengät ja laukut ovat nyt loppusyksynä trendikkäimpiä asustevalintoja. Mutta syyspukeutuminen tuo tullessaan paljon muitakin asustevaihtoehtoja: punainen huivi, hansikkaat tai pipo ovat nekin loistavia keinoja tuoda asuun ripaus punaista. Punainen huivi on ainakin omalla hankintalistallani vielä täksi syksyksi ja talveksi, ja esimerkiksi tämä* Arketin huivi näyttäisi upealta syysasuissa. 

Helpot stailausvinkit punainen väri

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig