8 December 2023

Näin vältän asukriisin

 Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Miten välttää asukriisi

Asukokonaisuuden luominen alkaa itselläni oikeastaan aina jommastakummasta kahdesta vaihtoehdosta. Joko mielessäni on tietty vaatekappale jonka ympärille lähden kokoamaan lookia, tai jos mielessä ei vielä ole yhtä tiettyä vaatekappaletta niin sitten mielessä on vähintään se fiilis, jonka haluan itselleni vaatteiden avulla luoda. Voi siis olla että herään aamulla sillä fiiliksellä, että tänään haluan pukea päälleni esimerkiksi paksun pooloneuleen, suosikkibleiserin, valkoiset farkut, tummanruskeat nahkahousut, punaisen neuletakin tai jonkin muun yksittäisen vaatekappaleen. Mutta ihan yhtä hyvin saatan herätä ja ajatella että "tänään haluan tuntea oloni voimakkaaksi" tai "tänään haluan tuntea oloni naiselliseksi" tai "tänään haluan tuntea oloni mukavaksi" jne. 

Helppo vinkki asukriisin välttämiseen

Mango takki (samankaltainen tekokarvatakki*) // BikBok neule (samankaltainen pooloneule*) // Stylein farkut (samankaltaiset valkoiset farkut*) // Nelly.com nilkkurit* // Ibero korvaläpät (samankaltaiset pörröiset korvaläpät*)

Paras vinkki asukriisien välttämiseen: tietty vaatekappale + haluttu fiilis

Usein nämä kaksi lähtökohtaa myös yhdistyy, mikä tapahtui tämän kuvienkin asun kanssa. Tiesin, että haluan pukea päälleni nämä Styleinin valkoiset farkut, ja samalla luoda asukokonaisuuden joka olisi mukava ja cosy winter chic. Rakastan pukeutua valkoiseen myös talvella ja vaaleat winter whites -lookit kirkastaa ja piristää talven pimeydessä ja mustassa asumassassa ihanasti. Kun päätös valkoisista farkuista oli tehty, lähdin koostamaan mukavaa winter chic -kokonaisuutta niiden ympärille: lisää vaaleita neutraaleja sävyjä, pehmeitä ja pörröisiä materiaaleja, lämpöä ja kerroksia. 

Kuinka välttää asukriisi
Vinkki asukriisin välttämiseen

Asun koostaminen tietyn vaatekappaleen ja/tai fiiliksen ympärille auttaa myös välttämään asukriisit aamulla vaatekaapin ovien edessä. Vaatekriisipäiviä varten kannattaakin pitää mielessä vaikkapa ne muutamat oma lempivaatteet, jotka päällä on aina hyvä olla ja itsevarma fiilis. Kun asukriisi puskee päälle, nappaa jokin näistä lempivaatteista, yhdistä siihen se fiilis ja olotila jonka haluat pukeutumisessa sinä päivänä saavuttaa ja lähde sitten pikku hiljaa työstämään lookia ja yhdistelemään siihen eri vaatekappaleita halutun kokonaisuuden ja fiiliksen saavuttamiseksi. 


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig