3 December 2023

Parhaat tyylivinkit, joita käytän päivittäin

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Parhaat tyylivinkit

Tyylikkään ja mielenkiintoisen pukeutumisen ei todellakaan tarvitse olla vaikeaa tai monimutkaista. On olemassa muutama todella helppo, nopea ja yksinkertainen tyylivinkki, joita käytän itsekin lähes päivittäin ja suosittelen myös kaikille asiakkailleni. Näillä kolmella helpolla tyylivinkillä pääsee jo pitkälle, ja oikeastaan mikä tahansa asukokonaisuus muuttuu hetkessä kiinnostavammaksi. 

Helpot tyylivinkit

Arket bleiseri* // NA-KD hame (samankaltainen satiinihame*) // Glitter laukku* // Stradivarius bootsit (samankaltaiset cowboy-bootsit*) // Gina Tricot vyö (samankaltainen vyö*)

3 parasta helppoa ja nopeaa tyylivinkkiä

French tuck / half tuck

En oikeastaan koskaan pidä paitaa ihan vain "tavallisesti", vaan sujautan paidan helman aina alaosan vyötärön sisään. Siistimpää lookia varten ihan kokonaan, eli niin sanotusti "paita housuissa", mutta vielä useammin rennosti vain aivan edestä, niin sanottuun 'French tuck' -tyyliin. Sanon aina myös asiakkailleni, että yhtä tärkeää kuin mitä puet, on myös miten puet. Esimerkiksi klassinen valkoinen kauluspaita näyttää aivan erilaiselta riippuen siitä miten sen pukee: helma housujen päällä roikkuen, siististi paita kokonaan housuissa vai rennon tyylikkäästi French tuck -tavalla. 

Nopeat tyylivinkit

Vyö

Olen aina tykännyt vöistä, ja niiden helppoudesta tuoda asuun lisää mielenkiintoa. Super yksinkertaiseenkin lookiin tulee heti sitä jotakin, kun asuun ottaa mukaan vyön. Parhaimmassa tapauksessa vyö toimii ihan yhtä hyvänä asusteena kuin vaikkapa kaulakorukin, ja itse olen ehdottomasti sitä mieltä että vyö saa ja pitää näkyä osana asukokonaisuutta! Itse käytän vyötä perinteisesti housuissa, mutta rakastan käyttää vyötä myös esimerkiksi bleisereiden ja neulemekkojen päällä. Koska bleisereissä tykkään erityisesti hieman ylisuurista, jopa laatikkomaisista ja maskuliinisista bleisereistä tyköistuvien bleisereiden sijaan, on välillä kiva tuoda bleiseriin vähän enemmän muotoa ja naisellisuutta nimenomaan vyön avulla. 

Parhaat vinkit tyylikkääseen pukeutumiseen
Helpot ja nopeat tyylivinkit

Yllättävä elementti

Yksi stylistien eniten käyttämiä kikkoja ihan maailmanlaajuisesti on lisätä asuun aina jokin yllättävä elementti. Jos olet kuullut 'wrong shoe' -teoriasta, niin se menee juuri tähän kategoriaan. Ja itsekin hyödynnän yllättävä elementti -vinkkiä pukeutumisessani lähes päivittäin. Käytännössä tämä tarkoittaa juuri sitä, miltä se kuulostaakin: kun asukokonaisuuten lisää jonkin yllättävän tai 'väärän' elementin, muuttuu kokonaisuus hetkessä mielenkiintoisemmaksi. Yllättävä elementti voi siis tarkoittaa kokomustan asun kanssa jotakin kirkkaanpunaista tai muuta värikästä elementtiä kuten laukkua, kenkiä tai huivia, tyttömäisen mekon kanssa jykeviä maihareita, sporttisen tai rennon asun kanssa korkokenkiä, jakkupuvun kanssa lenkkareita, jne. Yllättävä elementti voi olla pienikin juttu, mutta sillä on loppujen lopuksi suuri merkitys kokonaislookin kannalta. Kannattaa siis kokeilla rohkeasti, voit yllättyä siitä mikä toimii! 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig