3 February 2024

Trendiraportti Kööpenhaminan muotiviikolta

Kööpenhaminan muotiviikot tarjosivat jälleen hurjasti inspiraatiota, sekä näytösten että street stylen muodossa. Näytöksissä nähtiin AW24, eli ensi syksyn ja talven mallistoja, ja syys-talvimallistot yhdistettynä tähän vuodenaikaan ja street style -lookeihin tarkoittaa sitä, että monet Kööpenhaminassa bongatut trendit voi ottaa käyttöön jo nyt. 

Trendit Kööpenhaminan muotiviikoilta: mallistot

Punaisen sävyt

Punaisen sävyt jatkavat trendikkäinä myös ensi syksyn ja talven muodissa. Kannattaakin siis pitää tiukasti kiinni niistä punaisista vaatteista ja asusteista, jotka kenties olet hankkinut vaatekaappiin viime syksynä alkaneessa punainen-villityksessä. Kirkkaanpunaisen lisäksi näytöslavoilla näkyi kuitenkin muitakin punaisen sävyjä: hempeää vaaleanpunaista, kirkasta pinkkiä ja joka syksyn varmaa valintaa viininpunaista. 

Kööpenhaminan muotiviikot aw 2024
Syksy 2024 trendit
Forza Collective // J'amemme // AERON // Forza Collective

Pastellisävyt

Vaaleanpunaisen myötä päästäänkin seuraavaan trendiin, eli pastellisävyihin. Hempeän pastellisen vaaleanpunaisen lisäksi ensi syksyn ja talven mallistoissa on nimittäin käytetty ihanasti muitakin pastellisävyjä tuomaan raikkautta kokonaisuuteen. Pastellinen vaaleansininen, mintunvihreä ja vaaleankeltainen ovat ehdottomasti ensi syksyn trendivärejä. Psst! Muista myös Pantonen vuoden väri 2024: Peach Fuzz.  

Syysmuoti 2024
Syksyn trendit 2024
Paolina Russo // AERON // Paskal // AERON

Sukkahousut 

Sukkahousut on ehdottomasti tehneet uuden tulemisen. Muutaman vuoden ajan sukkahousut tuntuivat olevan täysin pannassa, eikä niitä näkynyt juuri ollenkaan. Lähinnä puhuttiin vain niiden epämukavuudesta ja kuinka ne olivat ehkä enemmänkin juhlapukeutumisen pakollinen paha. Nyt tilanne on kuitenkin aivan toinen, ja sukkahousuja käytetään tärkeänä osana asukokonaisuuksia. Sukkahousutrendi jatkuu siis vielä ensi syksynä ja talvenakin, ja erityisesti valkoinen, punainen, vaaleanpunainen ja pitsi korostuvat sukkahousutrendeissä. Sukkahousut puetaan avonaisten kenkien kanssa, jolloin myös kesäkengät saavat enemmän käyttöaikaa.  

Kööpenhaminan muotiviikot trendit
AERON

Trendit Kööpenhaminan muotiviikolta: street style

Mob wife

Kööpenhaminassakaan ei jäänyt epäselväksi, mikä on se kaikkein kuumin trendi juuri nyt. Melkein koko Kööpenhamina tuntui olevan mob wife erassa, ja karvatakkeja, tekoturkisyksityiskohtia ja leopardikuosia näkyi joka puolella.

Metallinhohto 

Kultaa ja hopeaa joko yksittäisinä vaatekappaleina tai päästä varpaisiin all gold tai all silver kiinnitti myös huomion Köpiksen näytösvieraiden lookeissa. Ja hopeaa laitoin päälle itsekin muotiviikkojen toisena päivänä, jolloin ohjelmassa oli mm. Rolf Ekrothin, Aeronin ja Vainin näytökset. Älä siis epäröi käyttää kullan- ja hopeanhohtoisia vaatteita juhlasesongin ulkopuolella, vaan yhdistä metallin sävyjä myös arkipukeutumisessa. 

Kööpenhaminan muotiviikot street style

Katso myös: SHARE:

2 comments

  1. Nämä kaikki vaikuttavat oikein hyvältä omalle kohdalle, vakiosuosikkeja ja löytyy jo valmiina kaapista enemmän tai vähemmän :) tykkään näistä muotinäytösraporteista kovasti, ihan uusi maailma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa kuulla että tykkäsit tästä postauksesta Taija--Tiina, ja mahtavaa että sieltä löytyy näitä trendejä vaatekaapista jo valmiiksi! 😊

      Delete

Blogger Template Created by pipdig