15 February 2024

Opas skandinaavisen muodin parhaisiin brändeihin

Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Skandinaavinen muoti on, ehkä luonnollisestikin, aina ollut lähellä omaa sydäntäni. Muistan kun ensimmäisenä vuotena yliopistossa tein ensimmäisen kurssitehtävänkin Samsoe&Samsoesta, ja sekä kurssikaverit että professori ihmettelivät että "mikä ihmeen brändi tämä on?" Kiinnostus skandimuotiin ja -brändeihin on vain kasvanut vuosien myötä, ja tähän postaukseen kokosin muutamat omat ehdottomat suosikkini ja mitä erityisesti suosittelen brändien valikoimista. 

Parhaat skandinaaviset muotibrändit

Almada Label takki* // Filippa K housut* // Vagabond nilkkurit* // Chanel laukku // H&M käsineet*

Skandimuodin suosikkibrändit

Almada Label

Suomalainen Almada Label keskittyy neule- ja villatuotteisiin, ja täytyy sanoa että jos olet jotenkin onnistunut välttämään törmäämästä brändiin tähän asti, niin missä ihmeessä olet ollut?! Almada Label on perustettu vasta vuonna 2020, mutta se on lyhyessä ajassa löytänyt tiensä laadukkaiden neuletuotteiden rakastajien sydämiin ja vaatekaappeihin - niin koti-Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin. Olen seurannut Almada Labelin matkaa alusta asti, ja on ollut mielettömän hienoa nähdä brändin niittävän globaalia mainetta. Viimeisimpänä iloisena Suomesta ponnistavana muotiuutisena Almada Label sai tuotteensa luksustavaratalo Harrdosin valikoimaan Lontoossa. Tutustu brändiltä ainakin jo lähes ikonisiin Ivy Mohair Coat -takkiin* ja Beja Cardigan -neuletakkiin*.

Skandinaavinen muoti

Arket

Skandinaavisen muodin ketjuliikkeistä puolestaan on pakko mainita Arket. Arket voi olla tuotteesta riippuen vähän hitti tai huti, mutta Arketin perusvaatteet ovat ehdottomasti suosikkejani. Arketin bleiseri* ja musta tai valkoinen T-paita ovat itselläni todella aktiivisessa käytössä, usein jopa useampana päivänä viikossa. Näitä suosittelen aina myös hyviä vaatekaapin peruspilareita etsiville asiakkailleni, ja varsinkin Heavyweight T-shirt* on paras valkoinen t-paita, josta ei näy läpi. 

Filippa K

Ruotsalaisen Filippa K:n valikoima on ihana ja tasapainoinen yhdistelmä aikaa kestäviä klassikoita ja kauden trendejä, sekä yksinkertaisia vaatekappaleita aina jollakin pienellä piristävällä twistillä tai yksityiskohdalla. Tykkään erityisesti Filippa K:n housuista, ja omasta vaatekaapistani löytyykin parit erilaiset mustat suorat puvunhousut, jotka tulee puettua päälle useammin kuin monet muut housut.

Skandinaaviset muotibrändit
Parhaat skandinaaviset muotibrändit

Vagabond

Mitä puolestaan tulee kenkiin, on Vagabond oma skandibrändien suosikkini. Ja erityismaininnan saavat varsinkin Vagabondin nilkkurit, jotka kestävät vuosia vaikka ne olisivat kovassakin kulutuksessa. Vagabondit kengät ovat mukavia ja sopivat omaan jalkaani hyvin, ja ne todella kestävät aikaa niin käytön kuin tyylinkin puolesta. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig