4 March 2024

3 helppoa trendivinkkiä alkukevääseen

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Jos jotakin odotan aina koko helmikuun, niin maaliskuuta ja pikku hiljaa hiipivää kevättä ja ennen kaikkea kevätpukeutumista. Vaikka niitä trenssikelejä joudutaankin vielä vähän odottelemaan, niin muutamat kevään trendit sopivat loistavasti myös tähän kevättalven ja alkukevään vaihteeseen. 

Trendivinkit

Nelly.com takki* // Arket t-paita* // Nelly.com housut* // Stradivarius bootsit (samankaltaiset cowboy-bootsit*) // Gina Tricot vyö (samankaltainen vyö*) // Normal hiuspanta (samankaltainen hiuspanta*) // Vintage korvakorut (samankaltaiset korvakorut*)

Alkukevään helpoimmat trendit

Cowboy-tyyli

Jos johonkin voi luottaa, niin siihen että mitä tahansa Queen B Beyonce tekee, niin koko maailma menee sekaisin. Ja tällä kertaa kyseessä on tietysti Beyoncen uusi TEXAS HOLD 'EM -biisi. Cowboy-vaikutteita ja erityisesti cowboy-bootseja nähtiin paljon jo viime syksynä, mutta TEXAS HOLD 'EM:in myötä cowboy-trendi varmasti vain kasvaa ja kiihtyy tänä keväänä ja kesänä. Varaudu siis näkemään cowboy-bootsien lisäksi paljon esimerkiksi stetsoneita ja hapsullisia nahkatakkeja. Oma ennustukseni on, että cowboy-tyyli tulee myös olemaan se kaikkein isoin festaripukeutumisen trendi tänä vuonna. 

Kevään trendit
Cowboy bootsit trendi

Lahkeet saappaiden varsissa

Tänä keväänä bootsit puetaan niin, että leveälahkeistenkin housujen lahkeet työnnetään saappaiden varsien sisään. Erityisesti cowboy-bootsien ja farkkujen kanssa yhdiselmä on megatrendikäs, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja käyttökelpoinen myös muiden housujen ja pitkävartisten saappaiden kanssa. Esimerkiksi suorat puvunhousut näyttävät heti mielenkiintoisemmilta ja koko asuun tulee välittömästi trendikkyyttä ja asennettakin, kun lahkeet sujauttaa piiloon saappaiden varsien sisään. 

Muotivinkit kevät

Trikoopannat

Trikoopannat trendasivat muutama sesonki sitten, sitten trendi oli taas hetken aikaa pienemmällä liekillä, mutta tänä keväänä trikoopannat nousee taas asustetrendien kärkeen. Trikoopantoja näkyi myös paljon tämän alkuvuoden muotiviikkojen street style -lookeissa, aina Kööpenhamista New Yorkiin ja Pariisiin asti. Trikoopanta on ihan super helppo, nopea ja edullinen keino päivittää asua trendikkäämmäksi. Sitä paitsi, panta on myös käytännöllinen valinta: se pitää hiukset pois silmiltä, piilottaa tarvittaessa likaiset juuret jos hiustenpesusta on ehtinyt vierähtää vähän liian kauan, ja se toimii loistavasti hätäapuna jos pilates-tunnille mennessä huomaa että mukana ei ole yhtäkään tavallista hiuslenkkiä. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig