7 May 2024

5 X kevät- ja kesäkauden luottoasu

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Pitkän ja kylmän talven jälkeen (joka muuten tuntui tänä vuonna kestävän ihan ennätyspitkään!) saattaa tuntua vaikealta miettiä taas kevääseen ja lämpimämpiin päiviin sopivia kevyempiä asukokonaisuuksia. Ainakin itse huomaan, että välillä keväisempi pukeutuminen vaatii niin sanotusti vähän treeniä kun koko talvi on menty tummissa sävyissä, paksuissa neuleissa ja muhkeissa takeissa. Tässä muutamat omat luottoyhdistelmäni, joiden tiedän toimivan kevät- ja kesäaikaan niinä aamuina kun pukeutuminen tuntuu muuten hieman hankalalta. 

Kevään ja kesän pukeutuminen

Monki farkkuhame* // Gina Tricot paita* // Ray-Ban aurinkolasit* // Chanel laukku

Kevään ja kesän luottoasukokonaisuudet

Farkkuhame + valkoinen rento kauluspaita + ballerinat

Vähän kuin asuklassikkojen asuklassikko farkut ja valkoinen kauluspaita, mutta päivitettynä kevät- ja kesäsesonkiin hameen kanssa. Toimii hyvin myös bootsien kanssa!

Valkoiset vajaamittaiset farkut + beige bleiseri + valkoiset lenkkarit / tennarit

Kevät- ja kesäaikaan vaaleat, hieman vajaamittaiset farkut näyttää ihanan raikkailta. Yksi omia kevätkauden suosikki väriyhdistelmiäni on valkoinen ja beige, eli tässä yhdistelmässä kohtaa sekä luottovaatteet että luottovärit. Lenkkarit tai tennarit puolestaan tuo kokonaisuuteen ripauksen sporttisuutta, ja tasapainottaa varsinkin bleiseriä kivasti. Psst! Tämä kokonaisuus voisi toimia hyvin myös jälleen super trendikkäiden caprien kanssa. 

Asuinspiraatiota kevääseen ja kesään

Silkkihousut + neule + ballerinat / sandaalit

Silkkihousujen ja neuleen yhdistelmä sopii täydellisesti aurinkoisiin kevätpäiviin tai hieman viileämpiin kesäpäiviin. Silkki ja neulemateriaalit toimivat ihanasti yhdessä, ja tekstuurit korostavat toinen toistaan kauniisti. Kokonaisuudesta tulee rennon elegantti asu, joka toimii monessa eri tilanteessa. Kengiksi puolestaan sopivat jotkin hieman kevyemmät, kuten ballerinat tai sandaalit. Tämä kokonaisuus toimii myös toisinpäin: neulehousut + silkkipaita. 

Suorat housut + t-paita / napitettu liivi

Suorat housut toimii aina olipa vuodenaika mikä tahansa, mutta kun sää lämpenee on ihanaa vaihtaa yläosaan jotakin kevyempää. Itse rakastan hieman rennommin istuvia, leveälahkeisia housuja, mutta myös tyköistuvampi tai alaspäin kapeneva housumalli sopii ihan yhtä hyvin. T-paidan kanssa kokonaisuus on rennompi, mutta jos asukokonaisuuteen kaipaa siisteyttä ja skarppiutta niin topiksi kiinni napitettu pukuliivi tuo lookiin kaivattua skarppiutta. Kengiksi puolestaan tilanteesta ja fiiliksestä riippuen joko lenkkarit tai tennarit, ballerinat tai matalakorkoiset slingbackit. 

Tyylikäs pukeutuminen keväällä ja kesällä
Kevään ja kesän tyylikkäät luottoasut

Satiinihame + bomber-takki

Kun aurinko tulee esiin ja ilmassa tuntuu ja tuoksuu kevät, huomaan tarttuvani taas useammin sporttiseen bomber-takkiin. Keväisin käytän bomberia oikeastaan kuten bleiseriä: se toimii kevyenä sisätakkina viileinä päivinä, ja kun on tarpeeksi lämmin sillä pärjää hyvin myös ulkona. Yhdistän sporttisen bomber-takin usein naiselliseen satiinihameeseen tai mekkoon, jolloin kokonaisuudessa yhdistyy ihanasti erilaisia elementtejä ja kontrasteja. Satiinihameen ja bomber-takin kanssa sujautan jalkaa yleensä lenkkarit, mikä luo ns. 'hampurilaismallin' asukokonaisuuteen: sporttista yläosassa, naisellista alaosassa, ja jälleen sporttista kengissä 


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig