16 May 2024

Vinkit valkoisten farkkujen yhdistämiseen

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Aurinko, lämpö ja valkoiset farkut. Vaikka itse käytän valkoisia farkkuja melkeinpä ympäri vuoden, kaikista pahinta ja märintä räntä-/loska-aikaa lukuunottamatta, niin kyllä kesä ja valkoiset farkut silti kuuluvat yhteen kaikkein parhaiten. Kesäaikaan valkoiset farkut toimivat loistavasti myös osana työpukeutumista, ja niitä voi helposti käyttää niin siistimmissä kuin rennommissakin lookeissa. 

Entä miten yhdistää valkoiset farkut? Mustavalkoinen asukokonaisuus toimii tietysti aina, mutta valkoiset farkut yhdistän erityisesti kesäaikaan mielummin johonkin muuhun kuin mustaan yläosaan. 

Miten yhdistää valkoiset farkut

Kuinka yhdistää valkoiset farkut

Yhdistä valkoiset farkut raikkaisiin pastelliväreihin

Tämän kesän ehdoton trendiväri on vaaleankeltainen 'butter yellow', joka näyttää super hyvältä ja raikkaalta valkoisten farkkujen kanssa. Vaaleankeltaisen lisäksi myös vaaleansininen 'baby blue', vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä näyttävät hyviltä. 

Miten stailata valkoiset farkut

Stylein farkut (samankaltaiset valkoiset farkut*) // COS lyhyt kauluspaita* // Arket bleiseri* // Dior laukku // Ray-Ban aurinkolasit* // Converse kengät

Yhdistä valkoiset farkut muihin vaaleisiin neutraaleihin

Neutraaleista väreistä erityisesti erilaiset beigen ja ruskean sävyt toimivat valkoisten farkkujen kanssa. Vitivalkoisten farkkujen kanssa myös erilaiset murretut valkoiset, kuten kermaan, kookokseen ja muihin luonnonvalkoisiin taittavat valkoiset toimivat ihanasti ja luovat kauniin kokonaisuuden. 

Yhdistä valkoiset farkut valkoiseen yläosaan

Siinä missä all black on hyvä luottovalinta, niin samaan tapaan toimii myös all white. Kuten kokomustienkin asujen kanssa, myös kokovalkoisissa asukokonaisuuksissa on tärkeää kiinnittää huomiota materiaalien kontrasteihin ja yksityiskohtiin, jotta asukokonaisuudessa säilyy mielenkiinto ja tyylikkyys. Yhdistä valkoisten farkkujen kanssa siis esimerkiksi valkoinen neuletoppi, silkkipaita tai pitsipusero. 

Valkoiset farkut asuinspiraatio
Valkoiset farkut vinkit

Valitse valkoisiin farkkuihin tarpeeksi paksu denim

Kuten valkoisista vaatteista muutenkin, myös valkoisista farkuista näkyy läpi mikäli kangas on ohutta. Varsinkin pillifarkuissa kankaan ohuus usein korostuu entisestään. Valitse siis tarpeeksi paksu denim, jotta vältyt halvalta ja mauttomalta vaikutelmalta, minkä ohut ja läpikuultava valkoinen denim usein saa aikaan. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig