28 May 2024

3 helppoa tyylivinkkiä, jotka ovat auttaneet kaikkia asiakkaitani

Postaus sisältää mainoslinkkejä*  

Meillä jokaisella on omat mieltymykset ja preferenssit tyylin ja pukeutumisen suhteen. Ja se on ihanaa, ja nimenomaan se juttu joka tekee muodista ja pukeutumisesta niin mielenkiintoista! Asiakkaideni kanssa olen kuitenkin huomannut, että on muutamia universaaleja tyylivinkkejä ja "stailauskikkoja", jotka sopivat kaikille ja mukautuvat helposti jokaisen omaan tyyliin ja vaatekaappiin. 

Jos kaipaat konkreettista apua ja vinkkejä kuinka nämä ja muut tyylivinkkini toimisivat juuri sinulla, varaa henkilökohtainen stailaus. 

Helpot tyylivinkit

3 stailausvinkkiä, jotka sopivat kaikille

1. Kontrastit

Puhun paljon kontrasteista, mutta syy sille on että kontrastit ihan oikeasti ovat avain mielenkiintoisiin ja tyylikkäisiin asukokonaisuuksiin. Yhdistele siis rohkeasti erilaisia materiaaleja ja tyylejä toisiinsa. Omia suosikkejani ovat esimerkiksi silkin tai satiinin yhdistäminen neulottuihin materiaaleihin tai nahkaan, neulottujen materiaalien yhdistäminen nahkaan, farkun yhdistäminen pellavaan, jne. Kaksi selkeästi erilaista materiaalia ja 'pintaa' tuovat kauniisti toinen toistaan esiin. 

Erilaisten tyylien suhteen omia suosikkejani ovat muun muassa jonkin naisellisen yhdistäminen sporttiseen tai maskuliiniseen (esimerkiksi mekko + ylisuuri bleiseri tai lenkkarit), jonkin siistin ja skarpin yhdistäminen johonkin rentoon tai sporttiseen (esimerkiksi housupuku + lenkkarit tai lippis, tai bleiseri ja leggingsit, tai suorat housut + rento t-paita). 

Stylistin tyylivinkit

Raye hame (samankaltainen valkoinen farkkuhame*) // Olymp kauluspaita* // H&M kengät* // NA-KD laukku (samankaltainen musta laukku*) // Kuoksa ruusu (samankaltainen rintaneula*)

2. Neule harteilla

Toinen stailausvinkki, josta on ollut apua kaikille asiakkailleni on neule harteilla -vinkki. Käytännössä tämä tarkoittaa juuri sitä miltä kuulostaakin, eli neuleen heittämistä rennosti harteille asun päälle. Vinkki on myös käytännöllinen, sillä tarvittaessa neuleen saa puettua päälle lämmittämään paremmin. Erityisesti kevät- ja syysaikaan hyödynnän tätä vinkkiä itse paljon myös esimerkiksi bleisereiden päällä, ja jopa huivin sijasta trenssin päällä. Erityisesti keväällä siinä vaiheessa kun villahuivit alkavat ahdistamaan, neule toimii loistavana huivin korvikkeena. Loistava myös Suomen kesässä, kun ei koskaan tiedä milloin lämpötila putoaa 10 astetta kesken päivän.

Stailausvinkit jotka sopivat kaikille
Helpot stailausvinkit

3. French tuck / half tuck 

"Ei vain mitä puet, vaan myös miten puet" on yksi niistä asioista, joista puhun paljon asiakkaideni kanssa. Pienillä asioilla ja stailauksilla saa paljon aikaan, ja yksi kaikkia asiakkaitani eniten auttanut stailausvinkki tähän liittyen on paidan pukeminen 'french tuck' tai 'half tuck' tyyliin. French tuck tarkoittaa paidan helman sujauttamista alaosan sisälle rennosti vain edestä, ja tämä tyyli toimii melkeinpä minkä tahansa yläosan kanssa: t-paitojen, toppien, kauluspaitojen, neuleiden, jne. 'Half tuck' -tyyli puolestaan toimii napillisten yläosien kanssa, ja tarkoittaa käytännössä vain yläosan toisen puolen sujauttamista alaosan sisälle. Jätä siis tarvittava määrä nappeja auki yläosan helmasta ja pujota toinen puoli alaosan sisälle ja anna toisen puolen roikkua alaosan päällä, kuten itselläni näissä kuvissa. 

Stylistin tyylivinkit, jotka sopivat kaikille
Helpot kaikille sopivat tyylivinkit

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig