5 November 2014

Gingerbreads

_A250625-2
_A250621-2
_A250617-2

Huhhuh miten nopeasti tää alkuviikko on taas kulunut! Maanantaina treffasin pitkästä aikaa Linneaa kahvittelun merkeissä, oli ihanaa nähdä pitkän tauon jälkeen ja vaihtaa kuulumisia. Eilen taas jäin koulupäivän jälkeen vielä hetkeksi koululle tekemään äidinkielen ryhmätyötä. Olin varautunut että siihen menisi paljon enemmän aikaa, mutta iloinen yllätys olikin, kun saatiin se valmiiksi päälle puolessa tunnissa. Tänään puolestaan suuntasin iltapäivällä Helsinkiin Korjaamo-teatteriin katsomaan äikän kurssiin liittyen Juoksuhaudantie-esityksen. Oli kyllä erikoinen esitys, mutta siitä huolimatta todella hyvä ja ennen kaikkea hauska! Kyseessä ei siis ollut mikään perinteinen näytelmä, vaan kaksi clownia esitti Kari Hotakaisen kirjoittamaan Juoksuhaudantie-romaaniin perustuvan esityksen, jossa oli myös paljon improvisoituja kohtia. Tykkäsin kovasti ja suosittelen niille, jotka haluavat nauraa! 

Täällä meidän huushollissa on nyt pari päivää tuoksunut ihanan jouluiselta kun takka ja kynttilät on palaneet ja pikkusisko on leiponut ja koristellut pipareita. Pipareiden tuoksu on ehdottomasti joulun ykköstuoksu. Glögi tulee kyllä hyvänä kakkosena ! Mä ajattelin, että voisin tänä vuonna koota ihan oman piparkakkutalon, mutta saa nähdä tuleeko siitä sitten loppujen lopuksi mitään :D Koristella ainakin aion, se on ihan varmaa! Pipareiden koristelu on jotenkin niin terapeuttista ja samalla saa laittaa (omalla kohdallani olemattomat) taiteelliset lahjat peliin.

Loppuviikolle mulla ei olekaan muita suunnitelmia kuin yhdet myöhäiset Halloween-pippalot perjantaina. Keksin myös vihdoin pitkän pähkäilyn jälkeen miksikä pukeudun ja täytyy myöntää, että olen jopa aika ylpeä keksinnöstäni! Tällä hetkellä odottelen myös yhden superkivan jutun saapumista, mutta siitä lisää sitten kun olen sen saanut käsiini ;)
SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig