1 November 2014

October favourites

Hyvää marraskuuta! Lokakuu vilahti ohitse taas ihan käsittämätöntä vauhtia, miten voi olla mahdollista että joulu on jo ensi kuussa?! Marraskuu tarkoittaa ainakin itseni kohdalla sitä, että voi aloittaa joulun odotuksen ja suunnittelun ihan kunnolla. Okei, täytyy myöntää että ensimmäiset piparit leivottiin jo viikko sitten :D Mutta esimerkiksi joululahjoja täytyy alkaa miettimään ajoissa, sillä olen oikeasti aika toivoton lahjojen keksimisessä. Lokakuun loppuminen tarkoittaa myös, että on taas uuden suosikit-postauksen aika. Tässä siis muutamat lempparit lokakuulta!

_B010776

1. Palmolive Smooth Delight -suihkusaippua: Halusin kokeilla pitkästä aikaa jotakin uutta suihkusaippuaa, ja tällaisen nappasin mukaan Prisman hyllyltä. Tää ei ole muuten mitenkään ihmeellinen, mutta tuoksu on aivan taivaallinen! Enkä mä oikeastaan muuta kuin hyvää tuoksua suihkusaippualta kaipaakaan. Macadamiapähkinäoljyllä ja kookosuutteella on varmasti jotain tekemistä tuon ihanan tuoksun kanssa.

2. Victoria's Secret Sheer Love body butter: Suihkunjälkeinen vartalon rasvaaminen on viime aikoina päässyt taas liian usein unohtumaan, mutta aina kun olen muistanut ja jaksanut kroppaani rasvata, oon käyttänyt tätä Victoria's Secretin rasvaa. Tää on koostumukseltaan tosi paksua, mutta levittyy helposti ja jättää ihon todella pehmeän ja samettisen tuntuiseksi. Tässä rasvassa tuoksuu valkoinen puuvilla ja vaaleanpunainen lilja ja tuoksu on tässäkin aivan älyttömän hyvä. 

3. Trussardi Delicate Rose hajuvesi: Otin pari viikkoa sitten tän Trussardin hajuveden pitkän tauon jälkeen uudelleen käyttöön. Tää muistuttaa mua wanhoista, sillä sinä päivänä mulla oli tätä hajuvettä. En yleensä ole kauhea ruusutuoksujen ystävä, mutta tästä jotenkin tykkään tosi paljon! Tää on vaan todella voimakas tuoksu, joten täytyy olla varovainen, ettei tule suihkutelleeksi liikaa. Voimakkaan tuoksun ansiosta tää kyllä myös sitten kestää iholla koko päivän, eikä missään vaiheessa tule olo että täytyisi suihkaista uudelleen. Tää tuoksu tekee mun olosta aina jotenkin hienostuneen ja naisellisen, ja käytänkin tätä sellaisina päivinä kun en vain hengaile kotona lökäreissä ja vanhassa t-paidassa. 

4. Loréal Paris True Match meikkivoide: Tää meikkivoide oli ahkerassa käytössä koko lokakuun ajan ja tulee varmasti olemaan käytössä myös jatkossakin. Tästä en nyt kerro sen enempää, sillä oon tehnyt tästä oman erillisen postauksen, joka löytyy täältä
SHARE:

2 comments

  1. Love this!

    XX
    www.floortjeloves.com
    www.facebook.com/floortjeloves

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig