15 November 2014

The elixir of life

_A170403
_A170413
_A170415

Mun lauantaiaamu lähti taas käyntiin hyvin rauhallisissa merkeissä, siis aamukahvia hörppien ja blogeja lueskellen. On ihanaa vaan istua pöydän ääressä, kun tietää ettei ole kiire yhtään mihinkään ja aamutoimiin voi käyttää aikaa juuri niin paljon kuin tarvitsee. Itse asiassa koko mun viikonloppu starttasi todella hyvin, sain nimittäin eilen vihdoin ajokortin! Oltiin myös porukalla Roosalla viettämässä iltaa ja samalla juhlistamassa vielä Roosan täysi-ikäistymistä, sekä ehkä myös vähän meidän molempien ajokortteja ;)

Muuten mulla tuleekin olemaan vaan rauhallinen kotiviikonloppu, sillä lupauduin taas lapsen- ja talonvahdiksi, kun vanhemmat lähtivät pienelle yhden yön reissulle Tallinnaan. Oon jo kerännyt siskopisteitä pelaamalla Aliasta ja myöhemmin olisi tarkoitus leipoa pitkästä aikaa sämpylöitä :D Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu kyllä taas hieman koulujuttakin, yksi äikän essee odottaa nimittäin viimeistelyään ja maanantaina mua odottaa heti aamulla yhteiskuntaopin sanakoe. Koeviikkokin alkaa jo ensi viikolla, enkä voi millään uskoa, että tää jakso on muka jo ohi! Tää toinen jakso meni kyllä vielä nopammin kuin ensimmäinen. Tuleva koeviikko on onneksi mun osalta aika rento, koska mulla on vain kolme koetta, joista kaksi on äikkää. Ensi jakso onkin sitten taas ihan toinen juttu, ja kauhulla odotan miten tulen selviämään, kun nyt olen tottunut tällaiseen rentoiluun koulun suhteen. Toisaalta kaikki ensi jakson kurssit on sellaisia, joista on mulle kirjoituksissa hyötyä, joten eiköhän sitä motivaatiota jostain löydy. Ja tuleehan se joulukin sieltä kohta piristämään! 

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig