7 November 2014

My new love

_B070838
_B070839
_B070841

Viime postauksessa kerroinkin odottelevani jotain kivaa pakettia, ja eilen sain odotetun paketin hyppysiini. Paketistahan siis paljastui tämä Olympus Pen E-PL5, johon oon näin erittäin lyhyen käyttökokemuksen perusteella kyllä todella tyytyväinen! Vielä on totta kai paljon opittavaa uuden kameran käytöstä, vaikka Olympuksen kamera mulla oli ennenkin, sen verran erilainen käyttöliittymä tässä kuitenkin on. Muutamia kuvia oon tällä nyt räpsinyt ja en voi muuta sanoa, kuin että kuvanlaatu on ihan mieletön! Tää myös pärjää hämärässä valossa paljon vanhaa Olympustani paremmin. Oon myös innoissani siitä, että tässä kamerassa on videokuvausmahdollisuus, vanhalla kameralla kun ei voinut videoita kuvata ollenkaan. Aionkin tänä viikonloppuna koittaa tutustua tähän ihanuuteen mahdollisimman hyvin :) 
SHARE:

4 comments

 1. Oon pohtinu pitkäänkin "minijärkkärin" hankkimista. Aina ei jaksaisi isoa ja kömpelöä järkkäriä raahata mukanaansa, vaikka sillä saa todella laadukkaita kuvia. Tuo videokuvaus on hyvä juttu, mulla on se vaan puhelimessa ja iphonen kuvalaatu taas on mitä on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toi pieni koko oli kans yks ostokriteeri mulle ja tää kyllä tuntuu ihan miniltä isoon järkkäriin verrattuna! Yhtään videota en oo vielä kuvannut, mutta enköhän mä pian tutustu siihenkin toimintoon :)

   Delete
 2. Oi aivan ihana! Mulla on kanssa Olympuksen kamera, mutta vaan se E pl 3, joka on toimittanut tehtävänsä hyvin yli kahden vuoden ajan :) Toi valkoinen väri on kaiken lisäks ihan täydellinen!

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig