29 April 2015

April Favorites

P4290797

Huhtikuu lähenee loppuaan ja toukokuu on jo ihan nurkan takana, mikä tarkoittaa että on taas uuden kuukauden suosikit -postauksen aika. Pääasiassa reissuostosten ansiosta huhtikuussa tuli kokeiltua monia uusia juttuja, joista osa ylsi ihan suosikeiksi asti, mutta myös vanhoja suosikkeja tuli huhtikuun aikana kaivettua pitkästä aikaa esiin. 

P4290805

Garnier Respons Marvellous nectar shampoo & hoitoaine: Ilmoittauduin Facebookissa Garnierin testiryhmään, jossa sain kokeiltavaksi uuden shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion. Naamiota en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta muutaman käyttökerran jälkeen olen todennut shampoon ja hoitoaineen varsin hyviksi tuotteiksi. Nää on tarkoitettu kuiville ja kiillottomille hiuksille, eli sopivat siis mun kärsineelle tukalleni paremmin kuin hyvin! Tuotteet lupaavat antaa kiiltoa ja pehmeyttä, ja ainakin tuota jälkimmäistä on mun hiukset kyllä saaneet lisää. Sekä shampoo että hoitoaine sisältävät argaani- ja kameliaöljyä, jotka hoitavien ominaisuuksien lisäksi tuoksuvat todella hyvälle. 

P4290808

First Aid Beauty Ultra Repair Cream: First Aid Beauty on jo pitkään ollut sellainen merkki, jonka tuotteita olen halunnut kokeilla ja kun Jenkeissä pääsin Sephoraan oli tää rasva toinen tuotteista, jotka kyseiseltä merkiltä lähtivät mukaan. Tän lisäksi ostoskassiin päätyi kasvojenpuhdistusaine, mutta sitä en ole vielä kovin kauaa kerennyt testaamaan kun halusin käyttää edellisen putsarin ensin loppuun. Tää rasva on koostumukseltaan tosi paksua, mutta siitä huolimatta imeytyy iholle ihan supernopeasti eikä jätä kasvoja rasvaisen tuntuiseksi. Rasva on hajusteeton eikä sisällä parabeenejä, vaarallisia kemikaaleja tai väriaineita, minkä ansiosta tää soveltuu hyvin myös herkälle iholle. Hyvä peruskosteusvoide, jota voin kyllä suositella ihan kaikille! Kasvojen lisäksi tätä voisi käyttää muillekin ihoalueille, mutta mä olen ainakin toistaiseksi käyttänyt tätä ihan vain kasvojen kosteutukseen. 

P4290811

Urban Decay Naked2: Koska alkuvuosi kului suurimmaksi osaksi kotona ilman meikkiä ylioppilaskirjoituksiin lukien, ei tämä mun rakastama luomiväripalettikaan päässyt kauhean usein käyttöön. Nyt huhtikuun aikana oon kuitenkin näyttäytynyt ihmisten ilmoilla hieman useammin ja töissäkin mulla on aina meikkiä, joten tää ikisuosikki on taas ollut hieman ahkerammin käytössä. Tässä mulla ei ole mitään tiettyjä suosikkisävyjä, vaan ihan päivän fiiliksen mukaan käytän milloin mitäkin värejä. Näissä Urban Decayn luomiväreissä on todella hyvin pigmenttiä ja värit pysyy luomilla kulumatta ja suttaantumatta koko päivän. Tosta pigmenttisyydestä kertoo ehkä jotakin se, että tää paletti on ollut mulla ahkerassa käytössä jo pari vuotta, eikä yhdessäkään sävyssä ole vielä tullut pohja näkyviin. Pienelläkin määrällä väriä pääsee siis jo pitkälle!

P4290822

elf poskipunapaletti: Myös elf on merkki, jonka tuotteita olen halunnut kokeilla jo pitkään, sillä halvoista hinnoista huolimatta tuotteet ovat kuulemma todella hyviä. Ja ainakin tämän paletin kohdalla toi kyllä pitää paikkansa! Kaikki värit ovat todella kauniita, eikä punaa tarvitse kuin hieman vain koskettaa poskipunasudilla niin on jo tarpeeksi väriä koko poskelle. Tuota tumminta sävyä olen käyttänyt pariin kertaan aurinkopuuterina ja se toimiikin siinä tarkoituksessa mun mielestä todella hyvin. Jos siis joskus törmäätte tähän poskipunapalettiin niin kannattaa ehdottomasti napata mukaan, sillä tässä saa todellakin rahoilleen vastinetta: itse maksoin koko paletista kahdeksan dollaria. 

Sellaiset lempparit huhtikuussa, nyt mä toivotan kaikille oikein hyvää vappua! :)
SHARE:

5 comments

 1. Such a great favourites post - some lovely products in here! I really want to try some First Aid Beauty, it sounds amazing! Totally swooning over your blush palette!

  Jasmine | jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. If you ever get your hands on FAB products or that blush palette, I say definitely go for it! :D

   Delete
 2. great as always :) kisses :)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Olen miettinyt hankkivani noita shampoita mitä tuossa on, mutta niitähän on erilaisia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noita mä voin ainakin suositella, mutta varmasti sarjan muutkin tuotteet on hyviä :))

   Delete

Blogger Template Created by pipdig