8 April 2015

My Perfume Collection

P3240063

Siivosin jonkin aikaa sitten kaappejani kirpparia varten ja vastaan tuli monta sellaista hajuvettä, joita en ole käyttänyt ainakaan pariin vuoteen. Heitinkin ne siis kirppiskasaan ja jätin jäljelle vain nämä kaikista parhaimmat tuoksut. Tällä hetkellä oon todella tyytyväinen mun hajuvesikokoelmaan, eikä suunnitelmissa olekaan vähään aikaan ostaa uutta, sillä uskon pärjääväni näillä vielä pitkään.

P3240072

Näistä kolmesta body spraysta suosikkini on ehdottomasti tuo Victoria's Secretin Such a Flirt. Sen tuoksu on sopivan makea ja kesäinen ja se myös pysyy iholla hyvin koko päivän. Hollisterin body sprayta en ole käyttänyt nyt vähään aikaan, mutten kuitenkaan halunnut heittää sitä poiskaan, sillä pidän siitä kuitenkin paljon. Se tuoksuu vielä makeammalta kuin Such a Flirt, mutta tuoksu ei ole kuitenkaan omaan nenääni vielä liian makea tai ällöttävä. Victoria's Secretin Secret Charm on puolestaan raikas ja tuo mun mieleen viime kevään, jolloin tän kyseisen tuoksun sain. 

P3240085

Secret Charm body sprayn sijaan oon käyttänyt ennemminkin tätä kunnon Secret Charm -hajuvettä. Tän tuoksu on hieman voimakkaampi kuin body sprayn, joten tää myös tuoksuu iholla paremmin ja pidempään. Trussardin Delicate Rose -hajuvettä käytän aina silloin kun haluan tuntea oloni erityisen hienostuneeksi tai olen menossa juhliin tai muuta vastaavaa, sillä tuoksu on jotenkin todella hieno ja elegantti. Tän kanssa saa kyllä olla todella varovainen sillä tää tuoksuu ihan supervoimakkaasti ja vähemmän on tässä tapauksessa todellakin enemmän! Victoria's Secretin Love Spell on ollut mulla käytössä jo pitkään, enkä vieläkään ole kyllästynyt siihen. Nykyään mulle tulee tästä tuoksusta myös ihania muistoja mieleen, tää oli nimittäin mukana matkassa kun ajeltiin ympäri Länsi-Australiaa. 

P3240115

Vannoutunut Escadan kesätuoksujen rakastaja ilmoittautuu! Muistan kun äitini osti monta vuotta sitten itselleen jonkin Escadan kausituoksuista ja siitä asti ne on olleet mun ehdottomia lempparikesätuoksuja! Ostin itselleni viiden minipullon Collector's Edition -pakkauksen yli kaksi vuotta sitten ja vasta yhden minipullon olen melko kovasta käytöstä huolimatta kuluttanut loppuun. Kaikki nämä tuoksut on ihan tajuttoman herkullisia ja ennen kaikkea kesäisiä, minkä takia näitä tuleekin käytettyä lähinnä kesäkuukausien aikana. Viime aikoina nää on siis olleet aikalailla vain hyllyn koristeena, mutta kunhan lämpöasteet vähän nousee niin eiköhän näihinkin pikkupulloihin tule tartuttua taas useammin.

P3240130

Viimeiseksi pari testeripulloa, jotka Aada ja Eetu olivat saaneet Stockan myyjältä. Lancomen La vie est belle -hajuvesi on sekin hienostunut ja jotenkin aikuismainen, minkä takia sitä ei ihan tavallisena arkipäivänä tule juurikaan käytettyä. Tää pikkupullo oli mulla kuitenkin tammikuussa Lontoossa mukana, joten siihen liittyy paljon kivoja Lontoo-muistoja, jotka pomppaavat mieleen aina kun suihkaisen tätä ranteisiini. Juicy Couturen Viva La Juicy Gold Couture -tuoksua on tullut viime aikoina käytettyä paljon ja pieni testeripullo onkin jo melkein tyhjä. Tää tuoksu on ihan mielettömän hyvä ja juuri sopivan vahva. Tuoksu siis pysyy selvästi iholla koko päivän, mutta ei kuitenkaan tarvitse pelätä, että muut ihmiset tukehtuvat kauheaan hajuvesipilveen. 

Sellaisia tuoksuja siis mun kokoelmassa tällä hetkellä. Omistatteko te jotakin näistä tuoksuista? Entä mikä on teidän ehdoton lempparihajuvesi?
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig