4 April 2015

Classics

P3070041
P3070005
P3070009
P3070043
P3070039
P3070045

Sillä aikaa kun mä hengailen kesävaatteissa Kalifornian auringon alla tässä tulee luonnoksiin unohtuneet hieman talvisemmat asukuvat muutaman viikon takaa. Tää on taas sellainen asu, jossa tunnen oloni ehdottomasti parhaimmaksi: klassinen ja yksinkertainen. Oon ehdottomasti sitä mieltä että valkoinen yläosa yhdistettynä sinisiin farkkuihin on asuyhdistelmä, joka ei petä koskaan! Sen takia mun vaatekaapissa onkin enimmäkseen valkoisia yläosia ja noi BikBokin siniset farkut valikoituu päälle paljon useammin kuin mitkään muut mun omistamat housut. Ja vaikka tykkäänkin katsella kaikenmaailman asukokeiluja muiden päällä, on mun omat asuvalinnat lähes poikkeuksetta todella yksinkertaisia. Asusteita vaihtamalla saa simppeleistäkin asuista vähän erilaisia, vaikka täytyy myöntää, että mä oon kyllä aika kaavoihin kangistunut. Mutta miksipä lähteä hyvää muuttamaan ;) 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig