6 July 2015

Currently Reading

P7051161
P7051154

Olin pienenä todellinen lukutoukka ja kirjasto oli mun toinen koti. Monet iltapäivät koulun jälkeen kului kirjojen parissa ja saatettiin myös kokoontua kavereiden kanssa ihan vain lukemaan kukin omia kirjojamme. Nyt vanhemmiten lukeminen on kuitenkin jäänyt huomattavasti vähemmälle, ja olenkin lukenut oikeastaan vain niitä pakollisia äikän kursseja varten luettavia romaaneja. Näin kesän tullen mun lukuinto on kuitenkin taas herännyt ja mun teki pitkästä aikaa mieli ostaa jokin kirja. Niinpä metsästin käsiini tämän Grace Coddingtonin kirjan, jonka olen halunnut lukea jo pitkään. Kun se oli vieläpä alelapulla varustettu, niin ei tarvinnut kauaa miettiä ostaako vai ei. Oon nyt lukenut kirjasta noin kolmasosan ja tykkään kyllä kovasti! Kirja on melko nopealukuinen ja kirjoitustyyli on mun mieleen. Toki englanniksi kirja olisi varmasti vielä parempi, mutta kun alkuperäisversiota ei ollut enää myynnissä, niin piti tyytyä tähän suomenkieliseen. Gracen elämästä on todella mielenkiintoista lukea ja naisen omat piirustukset ja valokuvat elävöittävät tekstiä kivasti. Jos muotiin liittyvät kirjat kiinnostavat, niin voin kyllä suositella tätä! Seuraavaksi mun lukulistalla onkin How to be Parisian, tarkoituksena olisi saada sekin vielä tämän kesän aikana ostettua ja luettua. 

// As a child, I used to be a real bookworm and library was basically my second home. Many afternoons after school were spent with books and sometimes we even met up with my friends and just read each our own book. Now as I've gotten older I haven't been reading that much anymore and the only novels I've read have been the ones I had to read for school. But when the summer came I suddenly got a reading feeling again and I wanted to buy a book first time in ages. So I hunted down this memoir by Grace Coddington, which I've been wanting to read for a long time. And when the book was on sale, I didn't hesitate to finally buy it. I've now read about third of the book and I like it a lot! I like the style of the writing and you read the text quite quickly. I'm sure the book would be even better in English but because the bookstore didn't have the original version I had to settle for the Finnish one. It's very interesting to read about Grace's life and the illustrations and photos enliven the text quite nicely. If you're interested in fashion books I can definitely recommend this one! Next on my reading list is How to be Parisian and my plan is to buy and read that book during this summer. 
SHARE:

6 comments

 1. I used to read so much when I was younger but I've kinda of stopped but I'm hoping to get back into it again now that summer is approaching and I'll have more free time. This book seems interesting so I'll look into it :)
  Ambra x fridaysarefab.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's exactly what happened to me too! I can definitely recommend this one :)

   Delete
 2. I just found your blog and I love it! Where are you from originally? Your English is perfect, how did you learn it?

  --Samantha

  http://www.BesosFromAmerica.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, thank you very much! x I'm from Finland and we study English in school starting from 3rd grade :)

   Delete
 3. Oi vitsi, mulla on kyllä ihan sama juttu: rakastan kirjojen lukemista, mutta nyt varsinkin lukiossa en ole ehtinyt lukemaan muita kuin äikän kurssien pakollisia teoksia. Harmi juttu, mutta aika ei kertakaikkiaan riitä... Ootan siis oikeesti ensi kesää jo ihan vaan sen takia, että mulla on taas aikaa lukemiseen!! :-D Oon jo listannut monta uutta luettavaa kirjaa sekä monta kirjasarjaa, jotka täytyisi lukea uudestaan. Heh..

  Kiitos lukuvinkistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakko myöntää, että tää on kyllä mahtavaa kun ei enää tarvitse lukea koulukirjoja ja aikaa riittää muuhun lukemiseen! ;)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig