10 July 2015

Time for an upgrade and BIG NEWS

P7091182

Mun rakas iPhone 4 palveli mua uskollisesti melkein kolme ja puoli vuotta, mutta näin loppuvaiheessa sen käyttö vaati hieman pidempää pinnaa. Lopulta kyllästyin kaikkeen odottamiseen ja lagailuun, joten päätin että on aika päivittää vähän uudempaan versioon. Omppua en hylännyt, sillä olen kokenut sen tuotteet parhaimmiksi kokeilemikseni ja kiikutinkin siis kassalle kultaisen iPhone 6:sen. Oon kyllä ostokseeni erittäin tyytyväinen ja toivon, että tääkin kestää mulla käytössä sen kolme ja puoli vuotta. On ollut ihanaa kun ei ole tarvinnut odottaa minuuttitolkulla snappien latautumista tai puhelin ei ole yhtäkkiä heittänyt mua ulos jostakin sovelluksesta. Muutenkin tää uusi luuri on niin nopea edelliseen verrattuna, että ihmettelen kuinka jaksoin niinkin kauan vanhan hidastelua. Nyt vaan toivon tälle uudelle puhelimelle pitkää ikää! 

Puhelimen päivityksen lisäksi mulla on muitakin uutisia: tämä tyttö nimittäin aloittaa sittenkin opiskelun ensi syksynä! Pääsin Helsinki Design Schoolin muotimarkkinointikoulutusohjelmaan ja oon niin innoissani, että saan aloittaa opinnot minua kiinnostavan alan parissa. Kyllä muuten hymyilytti kun keskiviikkona pitkän työpäivän jälkeen tulin kotiin ja postilaatikossa odotti hyväksymiskirje. Nyt ei muuta kuin odottamaan elokuun 21. päivää, jolloin opinnot alkavat!

// My beloved iPhone 4 served me well for almost three and a half years, but lately the use of it demanded quite a bit of patience. Eventually I got tired of all the waiting the use of it required, so I decided it was time to upgrade to a newer version. I didn't abandon Apple, as I think their products really are the best, so I bought a iPhone 6 in gold. I'm so happy with my purchase and I hope this one will last me another three and a half years. It's been wonderful not having to wait for minutes for a snap to download or that the phone hasn't thrown me out of some apps during use. And this new phone is so fast compared to my old one, that I'm surprised I put up with the old and slow one for that long. Now I just hope this will last a long time! 

Besides the phone upgrade I have other news too: I will be starting school this fall after all! I got into Helsinki Design School fashion marketing degree and I'm so excited that I get to start studies in something I'm very interested in. I was all smiles on Wednesday when I came home after a long work day and the acceptance letter was waiting for me in the mail box. So now I just wait for August 21st when the studies begin! 

SHARE:

6 comments

 1. Congrats on getting into shool! Sounds like such an interesting degree as well, so I wish you the best of luck with this : ) Also such a lovely new phone.
  xx,
  Céline blogging on http://smultronstaellen.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 2. Jag använder också apple! Jag älskar min telefon ;)

  ReplyDelete
 3. Oi... Onneks olkoon sinulle, että pääsit opiskelemaan sitä mitä halusit! :) Mutta oon vähän kateellinen että sinulla on iPhone 6. Itsellä on alkanut (iPhone 5) alkanut heittää minut sovelluksista, mutta en vielä suostu vaihtamaan. Mutta jonakin päivänä aion uudistaa kännykän, ehkä sitten kun olen päässyt ylioppilaaksi ensi vuonna. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Uusi puhelin oliskin loistava palkinto ylioppilaskirjoitusten jälkeen, silloin jos joskus ansaitsee itselleen jotain kivaa! :))

   Delete

Blogger Template Created by pipdig