18 July 2015

Wishes

Wishlist
Mun toive-/ostoslista täydentyy aina sitä mukaa kun saan uusia juttuja hankittua, mutta eikös se niin mene vähän kaikilla? ;) Tällä hetkellä lista ei ole kovin pitkä, mutta listalla olevat jutut ovatkin sitten sellaisia, jotka ovat pyörineet mielessä jo jonkin aikaa.

Mulla ei ole tällä hetkellä ollenkaan matalia sandaaleja, ja koska uskon, että ne hellekelit saapuvat vielä tämän kesän aikana Suomeenkin, on hankintalistalla jotkut kivat sandaalit. Birkenstockeille en lämpene vieläkään, vaan etsinnässä on vähän sirommat kesäkengät. 

Syksyksi mun on ehdottomasti saatava tekonahkahousut. Mulla on "nahkaleggingsit", joista tykkään kyllä paljon, mutta ne kun eivät tietenkään sovi ihan kaiken kanssa. Syksyä varten on siis hankittava tekonahkahousut, joissa on kunnon taskut ja vetskarit ja kaikki, jotta niitä voi pitää lyhyempienkin paitojen kanssa. 

Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit olisi ihana lisä meikkikokoelmaan, sillä olen viime aikoina innostunut kasvojen varjostamisesta, mutta en tiedä raaskinko oikeasti koskaan laittaa montaa kymppiä tähän palettiin kun halvemmallakin saa hyviä tuotteita. Tästä olen kuitenkin kuullut niin paljon kehuja, että houkutus kokeilla on suuri. 

The Balmin Mary-Lou Manizer on tuote, josta olen myös kuullut pelkkää hyvää. Monet kehuvat tätä parhaaksi korostuspuuteriksi, joten totta kai mäkin haluan kokeilla!  Tää on myös hinnaltaan ihan realistinen, joten voi hyvinkin olla, että tulen tämän vielä hankkimaan. 

Mulla on ollut Moroccanoilista vain pieniä testeripulloja, mutta koska se on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani hiusöljy, houkuttelee kunnon pullon ostaminen kovasti. Moroccanoil tekee munkin kuivista hiuksista ihan unelmapehmeät ja kiiltävät, mihin ei monet muut hiusöljyt pysty. Hinta kyllä vähän kirpaisee, mutta toisaalta öljy todella on hintansa väärti. 

// My shopping/wish list is constantly updating, but isn't everyone's? ;) At the moment the list isn't that long, but the items on the list have been there for quite some time. 

I don't own any flat sandals at the moment and because I believe the warm weather will come to Finland this summer I need new sandals. I'm still not into Birkenstocks, but I'd like to get a pair of nice more delicate pair of sandals. 

For the coming fall I definitely need to get faux leather pants. I have "leather" leggings, which I really like, but obviously I can't wear them with everything. So I need to get a pair of proper leather trousers with pockets and zipper so I can wear them with shorter shirts too. 

Anastasia Beverly Hills Contour Kits would be a lovely add-on to my make up collection, as I've been really into contouring recently. But I don't know do I dare to spend so much money on this palette when you can get nice products for a lot cheaper too. But this is really tempting me as I've heard so many good things about this. 

The Balm Mary-Lou Manizer is also a product of which I've heard only good reviews. Many people say that this is the best highlighter ever, so of course I want to try it too! This has also a realistic price so I might purchase this sometime in the near future.

I've only had mini sample bottles of Moroccanoil but because it is the best hair oil I've ever tried I'm really tempted to buy the full size bottle. Moroccanoil makes even my dry hair so soft and shiny, which is something other oils don't do that well. The price is quite high for me, but then again this really is worth the money. 
SHARE:

8 comments

 1. I really like the sandals you picked! :) Enjoy the warmer days.
  Best,
  Caro

  ReplyDelete
  Replies
  1. I really like them too, hopefully I can find those or similar ones! :)

   Delete
 2. Pinja, jos sinä tykkäät Moroccanoilista, hyvä tyttö, mene ja osta! Sinä kiität itseäsi että sinä sait sen. Minä olen kokeillut monia tuotteita testereinä ja löysin yhden tuotteen johon olen rakastanut. Olen puhunut siitä blogin puolella. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, täytyisi kyllä varmaan käydä ostamassa :D

   Delete
 3. Replies
  1. They're so pretty, I really like them too! :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig