26 July 2015

My travel bucket list

Vaikka seuraava reissu koittaakin jo ihan muutaman päivän päästä, ei se estä mua haaveilemasta muistakin matkakohteista ;) Maailmassa on niin paljon paikkoja, joissa haluan elämäni aikana vielä käydä, mutta tässä nyt viisi kohdetta, jotka löytyvät matka bucket listini kärkipäästä. 

// Even though I have my next trip waiting for me in just a few days that doesn't stop me from dreaming about other travel destinations. The world has so many places where I want to visit during my life, but here's the five destinations that are currently on top of my travel bucket list. 

newyork

New York

Matka New Yorkiin on ollut haaveissa jo pitkään, ja joskus kyllä tulen kaupungissa käymään, se on varmaa! Haluan kokea kaupungin sykkeen ihan livenä, nähdä Vapauden patsaan, ihailla valotauluja Times Squarella ja lenkkeillä Keskuspuistossa. Kaikki New Yorkista kuulemani jutut ovat olleet pelkästään positiivisia, joten pakkohan siellä on itsekin päästävä käymään.

// A trip to New York has been my dream for quite a long time, and I will definitely visit that city sometime, that's for sure! I want to experience the atmosphere of the city, see the Statue of Liberty, admire the billboards on Times Square and go for a jog in Central Park. I've heard only positive things about NYC, so of course I need to visit there myself too. 

marrakech

Marrakech

En ole koskaan käynyt Afrikassa ja jostain syystä Marrakech kiehtoo minua kovasti. En sinänsä tiedä kaupungista juuri mitään, mutta jokin siinä vain vetää mua puoleensa. Ehkä se on se vieraan mantereen eksoottisuus. Joka tapauksessa toivon, että vielä jonakin päivänä pääsen kävelemään pitkin Marrakechin katuja ja ostamaan tuoreita hedelmiä torilta.

// I've never been in Africa and for some reason Marrakech fascinates me quite a lot. I don't actually know anything about the city per se, but something about it really draws me in. Maybe it's the exoticism of a foreign continent. Anyway I hope that some day I'll get to walk down the streets of Marrakech and buy fresh fruits from the market. 

amsterdam

Amsterdam

Sitten kohde hieman lähempää. Amsterdam on kaupunki, johon kaikki siellä vierailevat tuntuvat ihastuvan kovasti, joten totta kai sekin pitää nähdä ihan omin silmin. Ja kyllähän kaupunki vaikuttaa hirmu söpöltä kanaaleineen, siltoineen ja kauniine rakennuksineen. Jos Amsterdamissa pääsen käymään, aion ehdottomasti vuokrata pyörän ja ottaa kaupungin haltuun pyöräillen, se kun vähän niin kuin kuuluu asiaan. 

// And then a destination a little bit closer to Finland. It feels like everyone who visits Amsterdam fells in love with it, so of course I need to see it with my own eyes. And it really seems to be a really cute city with it's canals, bridges and beautiful buildings. If I ever get to visit Amsterdam, I will definitely rent a bicycle and discover the city by bike, as that's what you're kind of supposed to do while in Amsterdam.

singapore

Singapore

Viime kesänä matkalla Australiasta takaisin Suomeen lensimme Singaporen kautta ja silloin kävimme pari tuntia kestävällä kiertoajelulla. Aikaa bussin ulkopuolella kiertelyyn oli vain parikymmentä minuutta, mutta bussin kyydistä katseltuna kaupunki vaikutti todella mielenkiintoiselta. Singporeen haluan siis ehdottomasti matkata uudelleen ihan ajan kanssa ja nähdä mitä kaikkea kaupungilla on tarjottavanaan. 

// Last summer when we we're flying from Australia back to Finland we flew via Singapore and we went on a two-hour sightseeing tour. We had only twenty minutes to spend outside of the tour bus but what I saw from the inside of the bus the city seemed to be quite interesting. So I definitely want to go back to Singapore and see what the city has to offer. 

reykjavik

Reykjavik

Jokin aikaa sitten Jenni kirjoitti blogissaan matkastaan Islantiin ja matkapostaukset saivat minutkin haaveilemaan reissusta hieman pohjoisempaan. Reykjavikissa minua kiehtoo sen erilainen eksoottisuus sekä omanlaisensa luonto. En voi väittää olevani muuten kauhean kiinnostunut ja innoissani luonnosta, mutta jotenkin Islannissa luonto on niin erilainen kuin muualla, että olisi hienoa päästä näkemään se itse. Reykjavikissa houkuttelee myös totta kai Blue Lagoon, jossa käyminen olisi varmasti unohtumaton kokemus.

// Some time ago Jenni wrote in her blog about her trip to Island and the travel posts made me dream about a trip to the North too. Reykjavik fascinates me because of it's different exoticism and the nature. Usually I'm not that interested in nature but the nature in Island is so different than anywhere else so I think it would be cool to see it myself. Of course the Blue Lagoon tempts me too, and I believe going there would be an unforgettable experience. 

Mitä kohteita teidän bucket listillänne on? :)

// What destinations do you have on your bucket list? :)

SHARE:

4 comments

 1. Hollanti on kyllä aivan ihana maa, yksi mun lemppareista! Onneksi mun kummitäti asuu siellä, niin pääsen käymään siellä aina kun huvittaa! :D Amsterdamin lisäksi kannattaa käydä myös muissa hollannin kaupungeissa, esimerkiksi Den Haag (kummitädin asuinkaupunki) on aivan ihana! Kaikkihan ne kaupungit näyttää aika samalta, kun kaikissa on kanaaleja ja kukkia :)

  Omalla bucketlistalla on myös Englanti ja Skotlanti, vaikka Skotlannissa olinkin juuri kuukausi sitten, sinne pitää päästä takaisin! Myös New York ja USA yleensäkin, plus Kanada! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en ole koskaan käynyt Hollannissa, mutta tosiaan haluan kyllä ehdottomasti! Englanti on yksi mun lemppareista mutta Skotlannissa en olekaan koskaan käynyt :)

   Delete
 2. Tosi kiva postausidea ja ihanasti toteutettu, saanhan tehdä samanlaisen itsekin joku kerta? :-) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon ♥ Totta kai saat! :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig