17 February 2016

Plaids Plaids Plaids

flatlay-2140800
flatlay-2140832

Jenni oli vähän aikaa sitten postannut niin kivan ruutupaidan ja valkoisen takin yhdistävän asun, että siitä inspiroituneena vedin itsekin samantapaisen yhdistelmän päälleni viime perjantaina. Yläasteella ruutupaitoja tuli käytettyä todella tiuhaan tahtiin (yleensä ah niin ihanien leggingsien kaveriksi paritettuna), mutta parin viime vuoden aikana niiden käyttö on selkeästi vähentynyt. Ehkä ne on yhdistynyt mun mielessä niin vahvasti sinne kasiluokalle, että sen takia päälle on valikoitunut yleensä jotain ihan muuta kuin ruutupaitoja. Tissivyöt on toinen hyvä esimerkki tästä, miksihän ihmeessä se vyö piti juuri siihen laittaa?! :D 

Tämä punasävyisen ruutupaidan ja valkoisen villakangastakin yhdistelmä näytti kuitenkin niin ihanan freesiltä ja raikkaalta harmaana räntäsadepäivänä, että viihdyin asussa itse asiassa todella hyvin. Jalkaan olisin kieltämättä enemmän kuin mielelläni laittanut vaikkapa tennarit kumisaappaiden sijaan, mutta koska helmikuisessa Helsingissä kumpparit mitä ilmeisemmin on se ainoa oikea vaihtoehto, ei ollut paljon valinnanvaraa. Ei tarvinnut aamulla kauaa miettiä, että mitkähän kengät sitä laittaisi, riitti kun vain avasi verhot ikkunan edestä ja sää teki valinnan mun puolesta. 

Mutta nyt siis saa ruutupaidat taas uuden mahdollisuuden mun vaatevalinnoissa! Olisi kiva kuulla, että mistä vaatteista teille tulee mieleen yläasteajat? 

Jenni had posted such a nice outfit combining a plaid shirt and a white coat, that it inspired me to wear something similar last Friday. In secondary school I used to wear a lot of plaid shirts (usually with the ever so lovely leggings), but during the past couple of years I've used them very rarely. Maybe I've unconsciously associated them so strongly with that 8th grade that is had made me opt for something else than plaid shirts. 

Nevertheless, this combination of red toned plaid shirt and a white coat looked so fresh and bright on the grey sleet day that I actually really liked wearing this outfit. Admittedly, I would have preferred to wear for example tennis shoes instead of rain boots on my feet. But as rain boots apparently are the only right choice of shoes in February in Helsinki, I didn't have a lot of options. I didn't have to contemplate for long my shoe choice in the morning, opening the curtains was enough and the weather pretty much made the decision for me. 

But now plaid shirts will get a new chance in my outfits! I'd love to hear, which clothes make you think of secondary school?
SHARE:

4 comments

 1. Ruutupaidoista tulee kyllä aika yläastevibat... Muistan kun niitä löytyi jokaisessa mahdollisessa värissä :-D Tää näyttää kyllä tosi kivalta asulta! :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli itse asiassa vaan just tällaisia punasävyisiä ja joku yksi sini-musta :D Kiitos Veera! xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig